Το Void Gate στο PBE

Aν δεν έχετε ακούσει για αυτό το Void Gate, είναι ένα καινούριο αντικείμενο που θα εμφανιστεί στο Summoner’s Rift, ενώ είναι ήδη «φορτωμένο» στον PBE Server.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Aν δεν έχετε ακούσει για αυτό το Void Gate, είναι ένα καινούριο αντικείμενο που θα εμφανιστεί στο Summoner’s Rift, ενώ είναι ήδη «φορτωμένο» στον PBE Server.

To Void Gate θα έχει κόστος 2630G, που «χτίζετε» από τα Raptor’s Cloak (1400G), το Negatron Cloak (1350G) και επιπλέον 780G. Αυτό το αντικείμενο θα παρέχει στον κάτοχο του 40 Armor, 50 Magic resist και 100% Base Health Regen, μια μοναδική παθητική και μια μοναδική ενεργή ικανότητα.

Παθητική Ικανότητα – Point Runner: Δίνει έως 30% Movement Speed όταν είστε κοντά σε Turret ή Void Gate.

VoidGate

Ενεργή Ικανότητα: Δημιουργεί ένα Void Gate στο σημείο που στοχεύετε για 150 δευτερόλεπτα(Cooldown 150 δευτερόλεπτα, δεν μπορεί να τοποθετηθεί κοντά σε Turrets). Κάθε 4 δευτερόλεπτα η πύλη δημιουργεί ασταθές voidling, το οποίο προχωράει προς το πλησιέστερο lane. Αυτά τα voidlings προκαλούν μία έκρηξη όταν χτυπάνε Turrets, Inhibitors και Nexus και αγνοούν τους Champions. Τα Voidlings γίνονται δυνατότερα με βάση το level του Champion. Επιπλέον, λαμβάνετε το Gold από κάθε minion που σκοτώνει το Voidling.

Αυτή τι στιγμή υπάρχει ένα τεράστιο bug στον PBE Server όπου το Item δεν έχει cooldown και όριο στο πόσα Void Gates μπορείτε να τοποθετήσετε, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται στρατιές από Voidlings με αποτέλεσμα να «πέφτουν» πολύ γρήγορα τα Turrets.

Σίγουρα θα είναι διασκεδαστικό να έχει αγοράσει όλη η ομάδα αυτό το αντικείμενο και να το χρησιμοποιήσει σε 1 μόνο lane, αλλά αν ο αντίπαλος είναι καλός στο farming, του δίνετε πλεονέκτημα στο Gold εκτός αν θέλετε να κάνετε splitpushing σε άλλο lane.

Λαμβάνοντας υπόψη το ότι κάθε creep wave θέλει 30 δευτερόλεπτα για να δημιουργηθεί, με χρήση λίγων μαθηματικών, φαίνεται ότι αν έχετε αυτό το item θα έχετε με το μέρος σας 6 επιπλέον creeps για 5 waves.

Το Void Gate δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αμυντικός μηχανισμός λόγω του ότι δεν μπορεί να τοποθετηθεί κοντά σε turrets και τα Voidlings είναι πολύ αδύναμα για να σας υπερασπιστούν.

Στα teamfights, το αντικείμενο δεν έχει κάποια αξιόλογη χρήση εκτός από την αποφυγή κάποιων skillshots. Επιπλέον είναι σχετικά άχρηστα καθώς πεθαίνουν με ένα απλό hit ή με AoE. Εν μέρη καταλαβαίνουμε πως η Riot θέλει να κάνει πιο διασκεδαστικό το αλλά ήδη υπάρχουν items για splitpush όπως το Ohmwrecker  και το Banner of Command.

Απ’ όσα μπορούμε να καταλάβουμε, αυτό το αντικείμενο θα είναι αρκετά καλό, ειδικά για early game, αλλά δεν θα το δούμε σε αρκετά παιχνίδια επειδή δίνει πλεονέκτημα στους αντιπάλους, και είναι αρκετά εύκολο να αντιμετωπιστούν τα Voidlings. Ας περιμένουμε λοιπόν να «μπει» στο Summoner’s Rift του EUNE Server και να το δοκιμάσουμε ώστε να σχηματίσουμε την δική μας άποψη.

Περισσότερα νέα για το League of Legends