Το Heroes of Might and Magic III επιστρέφει σε HD!

Το πολυαγαπημένο Heroes of Might and Magic III επιστρέφει σε HD version από την Ubisoft για PC και tables αποκλειστικά.(iOS, Android)

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Το πολυαγαπημένο Heroes of Might and Magic III επιστρέφει σε HD version  από την  Ubisoft για PC και tables αποκλειστικά.(iOS, Android)

heroes-of-might-and-magic-3-hd-05

Η Ubisoft μας επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη ξαναζωντανεύοντας ένα παιχνίδι γεμάτο αναμνήσεις για τους PC gamers.To Heroes of Might and Magic III ήταν το διασημότερο turn-based strategy παιχνίδι της σειράς.

Το παιχνίδι θα παραμείνει σταθερό στις παλιές του αξίες με 7 campaing σενάρια, 48 maps για να αναμετρηθείτε με του αντιπάλους σας, το κλασικό map editor και local multiplayer. Το steam  θα παρέχει επίσης ένα διαδικτυακό lobby για ευρύτερο multiplayer gaming. Όσο για τα γραφικά είναι πλήρως αναβαθμισμένα και υποστηρίζουν μεγαλύτερες αναλύσεις και widescreen οθόνες.

Σύμφωνα με την Ubisoft, στόχος της εταιρίας είναι να μην αλλάξει  τίποτα από τον αρχικό τίτλο, εκτός από την αναβάθμιση των γραφικών και την προσαρμογή του σε tablets.

Όπως φαίνεται όμως  η καινούργια έκδοση  δεν θα περιλαμβάνει το Armageddon’s Blade or Shadow of Death expansion. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού έχει προγραμματιστεί για τις 29 Ιανουαρίου του 2015.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπείτε εδω.

Περισσότερα νέα για το Heroes of Might and Magic III