Αουτσάιντερ: Ιρέλια στη Ζούγκλα

Καλώς ορίσατε στα Αουτσάιντερ

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

lolweb_articlebanner_darkhorse_irelia

Καλώς ορίσατε στα Αουτσάιντερ. Εδώ κάνουμε διεξοδικές αναλύσεις, αναζητώντας τους δικούς σας παραγνωρισμένους ήρωες και γιατί πιστεύουμε ότι ίσως έφτασε η ώρα να ξυπνήσουν. Στη συνέχεια: Ιρέλια στη Ζούγκλα.

Δύναμη της θέλησης

Λοιπόν, η ζούγκλα έχει αποκτήσει στρατηγική ποικιλία, ε; Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να χτυπήσετε με το Πλήγμα, έχετε κατά νου την Ιρέλια. Με έξυπνες επιλογές αντικειμένων και σελίδες Ρούνων/Εξειδικεύσεων με έμφαση στη ζούγκλα, μπορείτε να βασίζεστε στην αξιόπιστη ικανότητα της Ιρέλια να φτάνει γρήγορα στους αντιπάλους της, καθώς και στην εξουδετέρωσή της για επιτυχείς επιδρομές στις λωρίδες.

Καταδρομέας

3713Οι παίκτες της Ιρέλια στη ζούγκλα είναι καταδρομείς. Επίσης, αγοράζουν το Μενταγιόν του Καταδρομέα γιατί η Ιρέλια χρειάζεται ταχύτητα για να καθαρίζει τις φωλιές. Το Πλήγμα με ζημιά πεδίου επιρροής είναι απαραίτητο για την Ιρέλια στη ζούγκλα και στη λωρίδα, όπου θα προκαλέσει τα περισσότερα προβλήματα στους εχθρούς.

Ένας εναντίον ενός

IreliaHitenStyleΗ ενσωματωμένη αρπαγή ζωής, η εμμονή και η Πραγματική Ζημιά καθιστούν την Ιρέλια τρομερή μονομάχο. Αν βρείτε τον αντίπαλό σας στη ζούγκλα σας, η Ιρέλια θα τον τιμωρήσει με την Τεχνική Χίτεν.

Δεν υπάρχει απόσταση ασφαλείας

Η Ιρέλια μπαίνει γρήγορα στη λωρίδα και καλύπτει την απόσταση από τον εχθρό με την Ορμή Λεπίδας, ενώ έχει σημαντικές δυνατότητες καταστολής πλήθους με το Χτύπημα Ισορροπίας. Μην ξεχνάτε ότι το Χτύπημα Ισορροπίας προκαλεί εξουδετέρωση αντί για επιβράδυνση, αν το ποσοστό Ζωής της Ιρέλια είναι μικρότερο από αυτό του στόχου της. Και ναι, ξέρουμε ότι ισορροπία δεν σημαίνει αυτό.

Μικτή ζημιά

Μαγική Ζημιά, Σωματική Ζημιά, Πραγματική Ζημιά: η Ιρέλια τα έχει όλα. Η επιλογή κατάλληλων αντικειμένων εναντίον της Ιρέλια είναι ήδη εφιάλτης, πριν καν μπει στο παιχνίδι η Καταβόθρα. Με μια Λεπίδα του Έκπτωτου Βασιλιά ή μια Δύναμη της Τριάδας, μπορείτε να γελάτε άφοβα (μόνοι σας) στο παράθυρο συνομιλίας /all.

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε

Αν η Ιρέλια, χμ, εξασφαλίσει μερικές εκτελέσεις στην αρχή, μαζί με όλα τα παραπάνω μετατρέπεται σε μια φονική μηχανή που μπορεί να οδηγήσει μόνη της την ομάδα στη νίκη.

Αντιμετώπιση: Στομώστε τις λεπίδες

Η Ιρέλια στη ζούγκλα δεν είναι παντοδύναμη και μπορεί να αναχαιτιστεί με προσεκτικές τακτικές αντεπίθεσης και στενή παρακολούθηση των αντικειμένων που αγοράζει. Αν παίζετε σε αγώνα με επιλογή ήρωα εναντίον μιας Ιρέλια που φαίνεται ότι οδεύει προς τη ζούγκλα, εξετάστε το ενδεχόμενο να πάρετε τον Λι Σιν και τον Κα’Ζιξ που μπορούν να διεισδύσουν στη ζούγκλα της Ιρέλια και να ξεφύγουν από τη συνεχή ζημιά που προκαλεί, αν τα πράγματα πάνε στραβά.

Πάρτε της το μπλε

Η Ιρέλια διψάει για Μάνα. Καλά θα κάνει η ομάδα σας να εισβάλει και να της πάρει τη μπλε ενίσχυση. Καθώς έχει ήδη μεγάλους χρόνους εκκαθάρισης της ζούγκλας, είναι ό,τι καλύτερο για εσάς να δυσκολέψετε όσο μπορείτε τις πρώτες απόπειρές της στη ζούγκλα.

blue3

Παρακολουθήστε τα αντικείμενά της

Καθώς η Καταβόθρα (ή κάποια άλλη βελτίωση) κοστίζει ένα σημαντικό ποσό Χρυσού, η Ιρέλια θα αργήσει αρκετά να πάρει τα βασικά αντικείμενά της. Χτυπήστε δυνατά όταν φτάσει κάπου στο επίπεδο 10, περίπου όταν η ομάδα ξεκινά να δίνει αψιμαχίες για τον έλεγχο του Δράκου. Το πρώτο ολοκληρωμένο αντικείμενό της θα είναι είτε για ζημιά είτε αμυντικό. Αν δείτε τη Λεπίδα του Έκπτωτου Βασιλιά ή τη Δύναμη της Τριάδας, ορμήστε της. Αν δείτε την Παγωμένη Καρδιά, φροντίστε να προκαλέσετε τη ζημιά σας αλλού.

Είτε θέλετε να δοκιμάσετε την Ιρέλια στη ζούγκλα είτε απλώς θέλετε έναν ακόμη ήρωα για σόλο λωρίδα, μπορείτε να πάρετε τη Θέληση των Λεπίδων και την αμφίεσή της Ιρέλια με Λεπίδα Παγετού με έκπτωση 50%. Το κόστος τους θα είναι 440 RP και 487 RP αντίστοιχα, έως τις 12 Δεκεμβρίου και ώρα 9:59 το πρωί.

lolweb_articlebanner_darkhorse_irelia

Irelia_4

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends