Ανταμοιβές για θετική συμπεριφορά στο παιχνίδι

Καθώς η σεζόν του 2014 πλησιάζει στο τέλος της, θέλουμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

kayle_0_base

Καθώς η σεζόν του 2014 πλησιάζει στο τέλος της, θέλουμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να συγχαρούμε και να ανταμείψουμε τους παίκτες που έδειξαν θετική συμπεριφορά. Οι παίκτες που δεν τιμωρήθηκαν με περιορισμό συνομιλίας και αναστολή λογαριασμού εντός της σεζόν 2014 θα λάβουν μια αύξηση ΠΕ για 4 νίκες. Λόγω του μεγάλου αριθμού των παικτών που θα λάβουν αυτήν την ανταμοιβή, τα μπόνους θα διανεμηθούν καθόλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Έχετε το νου σας για ένα νέο, γυαλιστερό εικονίδιο αύξησης δίπλα στο υπόλοιπο ΠΕ σας.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε εστιάσει στην αντιμετώπιση ακραίων περιπτώσεων προφορικής τοξικής συμπεριφοράς, αλλά πολύ σύντομα θα δοκιμάσουμε νέα πρόσθετα συστήματα που θα αντιμετωπίζουν τη συμπεριφορά που επηρεάζει με αρνητικό τρόπο τη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Αυτό περιλαμβάνει τους παίκτες που εγκαταλείπουν, δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι ή αυτοκτονούν για να ενισχύσουν τον αντίπαλο. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι παίκτες που επιδεικνύουν συμπεριφορές αυτού του τύπου δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην κοινότητά μας. Ο αριθμός των παικτών που έχουν τιμωρηθεί με αποκλεισμό 14 ημερών, οριστικό αποκλεισμό ή ακόμα και με περιορισμό συνομιλίας αντιστοιχεί μόλις στο 1% του συνολικού αριθμού παικτών.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, τον τελευταίο καιρό δοκιμάζουμε ορισμένα νέα συστήματα αποκλεισμού από τη συνομιλία και θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την πρόοδό μας:

16/8/2014: ενημέρωση με τα νεότερα δεδομένα

Ελέγχθηκαν περίπου 11.150 παίκτες

11.052 είχαν ουδέτερη ή θετική συμπεριφορά (99,1%)
94 είχαν τιμωρηθεί με περιορισμό συνομιλίας (0,84%)
4 είχαν παραπεμφθεί για ακραία τοξική συμπεριφορά (0,04%)

Για αυτό αξίζει τον κόπο να επιβραβεύσουμε την εκπληκτική συμπεριφορά των περισσότερων μελών της κοινότητάς μας. Αν είστε ένας από τους θετικούς παίκτες του League και δεν έχετε αντίρρηση να κοινοποιήσετε μέρος των πρόσφατων συνομιλιών σας στα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας, δημοσιεύστε μια απάντηση εδώ!

Περισσότερα νέα για το League of Legends