Παρουσίαση των Different Dimension

H Different Dimension γίνεται επαγγελματική. Αυτή την Παρασκεύη 14 Νοεμβρίου, στις 19:00, στο inSpot Ροτόντας, η καλύτερη ομάδα League of Legends της Ελλάδας, θα υπογράψει το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο με την inSpot! Η ομάδα που εδώ και 2 χρόνια κατακτά τις υψηλότερες θέσεις στα Πανελλήνια τουρνουά, με αποκορύφωμα την νίκη της στο Greek Legends και τα 6.000€ έπαθλο, αποκτά νέα δυναμική με την υποστήριξη της μεγαλύτερης αλυσίδας internet place στην Ελλάδα. Έχοντας κατακτήσει την Ελληνική σκηνή, οι στόχοι της ομάδας πλέον είναι να καθιερωθεί στις κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες Challenger, το τελευταίο στάδιο πριν την είσοδο στο LCS. Πρώτη της […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

H Different Dimension γίνεται επαγγελματική. Αυτή την Παρασκεύη 14 Νοεμβρίου, στις 19:00, στο inSpot Ροτόντας, η καλύτερη ομάδα League of Legends της Ελλάδας, θα υπογράψει το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο με την inSpot!

DD

Η ομάδα που εδώ και 2 χρόνια κατακτά τις υψηλότερες θέσεις στα Πανελλήνια τουρνουά, με αποκορύφωμα την νίκη της στο Greek Legends και τα 6.000€ έπαθλο, αποκτά νέα δυναμική με την υποστήριξη της μεγαλύτερης αλυσίδας internet place στην Ελλάδα. Έχοντας κατακτήσει την Ελληνική σκηνή, οι στόχοι της ομάδας πλέον είναι να καθιερωθεί στις κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες Challenger, το τελευταίο στάδιο πριν την είσοδο στο LCS. Πρώτη της πρόκληση θα είναι το LCS EU expansion tournament της Riot, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το 5o Πανελλήνιο League of Legends 5on5 tournament της inSpot.

Στις 19:00 θα γίνει η παρουσίαση της ομάδας και η υπογραφή των συμβολαίων. Στις 21:00 θα ακολουθήσει επίσημος αγώνας της ομάδας για το ESL Euro Series ενάντια στην eSuba.Intel. Για το κοινό που θα έρθει να γνωρίσει την ομάδα από κοντά, θα υπάρχουν δώρα από Razer και AnimeHouse.gr. Το παρόν θα δώσει και η αγαπημένη του κοινού cosplayer, Maggy Liana, ντυμένη ως Nidalee και έτοιμη να φωτογραφηθεί μαζί σας!

Different Dimension Roster:

  • Warrior Lady (top lane)
  • AnonPsycko (jungler)
  • Magebane (mid lane)
  • Dom1nant (marksman)
  • WildPanda (support)

Μπορείτε να βρείτε το Facebook event ΕΔΩ.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983