Ήρωες για… κάθε ρόλο

Κάποιοι ήρωες μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε ρόλο

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Παρόλο που οι περισσότεροι ήρωες λειτουργούν άριστα σε συγκεκριμένους ρόλους, κάποιοι από αυτούς μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε ρόλο. Αυτοί οι ήρωες θα πρέπει να μπορούν να αποδώσουν σαν Marksmen, για να έχουν τις ικανότητες ενός μέσου ADC. Ακόμα, χρειάζεται να έχουν ικανότητες Mage, για να μπορούν να παίξουν στο Top και στο Mid, ενώ πρέπει να κάνουν γρήγορα clear για να μπορούν να αποδώσουν στο Jungle. Τέλος θα πρέπει να έχουν ικανότητες support, είτε προκαλώντας υψηλό damage, είτε παρέχοντας CC και utility. Ας δούμε ποιοι ήρωες έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Teemo

Teemo

Αν και συνήθως χρησιμοποιείται στο Top, ο Teemo μπορεί να παίξει αποτελεσματικά και σε άλλους ρόλους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ADC, αφού είναι Marksman, ενώ η ταχύτητα, τα μανιτάρια, η ικανότητα blind και το stealth του μπορούν επίσης να αποβούν χρήσιμα για αυτόν τον ρόλο. Ο Teemo μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στο Jungle, ενώ στο Mid λειτουργεί ακριβώς όπως και στο Top. Όσον αφορά το Support, ο Teemo είναι εξαιρετικός στην χρήση των μανιταριών και τις ικανότητας blind. Παρόλο που είναι ένας αρκετά εύθραυστος ήρωας, αυτό που κάνει τον Teemo να ξεχωρίζει, είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει σαν hybrid, attack damage, split push, ή glass cannon ήρωας.

Tryndamere

Tryndamere

Ο Tryndamere αποτελεί εξαιρετική επιλογή για το Top και το Mid. Η δυνατή και γρήγορη επίθεση του, σε συνδυασμό με την γρήγορη αναγέννηση του health του, τον καθιστούν πολύ καλό μαχητή σε αυτά τα lanes. Η ulti του παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά βοηθάνε επίσης τον Tryndamere να διατηρηθεί και στο Jungle, ενώ στο το υψηλό damage που προκαλεί τον καθιστά κατάλληλο και για το Support. Ο Tryndamere θα μπορούσε ακόμα να ανταπεξέλθει και στο ADC αν χρησιμοποιηθεί σωστά.

Kayle

kayle

Για το τέλος αφήσαμε την Kayle, που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία κάθε θέσης και ρόλου σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Η Kayle είναι το ίδιο ικανή στο Top και στο Mid. Η ικανότητα διαβάθμισης της, το μεγάλο εύρος του autoattack, και η πολύ καλή ulti της, την καθιστούν την καλύτερη επιλογή για οποιοδήποτε lane. Ακόμα, οι ultility ικανότητες που διαθέτει, της δίνουν ταχύτητα και σταθερότητα στο Jungle ενώ την βοηθούν ακόμα περισσότερο σαν Support. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να κάνει είναι να γίνει bruiser/tank ήρωας, αλλά με τις ικανότητες άμυνας και επούλωσης που διαθέτει, δεν το έχει πραγματικά ανάγκη.

Περισσότερα νέα για το League of Legends