Πως να κάνετε σωστά Bans

Η διαδικασία των picks και των bans είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη ενός παιχνιδιού

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

20141027_062328531

Η διαδικασία των picks και των bans είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη ενός παιχνιδιού στο League of Legends. Μια λάθος επιλογή, μπορεί να δώσει την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να χρησιμοποιήσει έναν δυνατό ήρωα, ή αντίθετα να εμποδίσει τον συμπαίκτη σας από να παίξει με έναν ήρωα που γνωρίζει καλά. Ας δούμε πως μπορείτε να αποφύγετε κάτι τέτοιο.

1. Επικοινωνήστε με την ομάδα σας

Είτε είστε αυτός που θα κάνει τα bans, είτε έχετε το τελευταίο pick, είναι σημαντικό να μιλήσετε με την ομάδα σας πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Αν είστε ο αρχηγός, ρωτήστε για το τι να κάνετε ban και μάθετε αν κάποιος θέλει ένα συγκεκριμένο πρώτο pick. Παράλληλα, μιλώντας με τα μέλη της ομάδας σας, θα έχετε και μια ιδέα για τον ρόλο και τους ήρωες που γνωρίζει καλύτερα ο καθένας. Αν δεν είστε ο αρχηγός, φροντίστε να τον ενημερώσετε για τα παραπάνω.

2. Παρακολουθήστε τις αλλαγές του παιχνιδιού

Ανάλογα με τις αλλαγές του κάθε patch, υπάρχουν κάποιοι ήρωες που γίνονται bans στα περισσότερα ranked παιχνίδια. Αυτή τη περίοδο οι πιο συνηθισμένοι είναι ο Yasuo και η Tristana. Αν είστε σε θέση να γνωρίζετε ποιοι είναι οι πιο δυνατοί ήρωες μετά από κάθε patch, τότε θα έχετε ακόμα περισσότερες πιθανότητες να κάνετε την σωστή επιλογή. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε τους συμπαίκτες σας αν θέλουν κάποιον από αυτούς τους ήρωες, αλλά πριν τους επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι είναι εξοικειωμένοι με αυτούς.

3. Επιλέξτε τον ήρωα που γνωρίζετε καλύτερα

Το ότι γνωρίζετε ποιος είναι ο δυνατότερος ήρωας του τρέχοντος patch, δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να τον επιλέξετε, ειδικά αν δεν έχετε ξαναπαίξει ποτέ με αυτόν. Αν δεν είστε σίγουροι, διαλέξτε έναν ήρωα που γνωρίζετε επαρκώς, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι ο αντίπαλος θα έχει τον δυνατότερο.

4. Έχετε πολλούς ήρωες

Δεν είναι εύκολο να έχετε πολλούς ή ακόμα και όλους τους ήρωες. Όμως, λόγω του ότι χρησιμοποιούνται τόσοι πολλοί ήρωες πλέον, καλό θα ήταν να έχετε τουλάχιστον 30 με 40.

Είναι η διαδικασία των picks και των bans καθοριστική για το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού; Τι πιστεύετε;

[gameguyz.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends