Ανακοινώθηκε το πρώτο Expansion του Destiny, The Dark Below

Το The Dark Below έρχεται το Δεκέμβριο

Publisher
 
Developer
 

Το The Dark Below έρχεται το  Δεκέμβριο

gs-the-dark-below

Όπως ανακοίνωσαν η Activision και η Bungie, σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο Expansion του Destiny, με τίτλο The Dark Below. Το Expansion θα περιλαμβάνει καινούρια όπλα και στολές, νέες αποστολές και διάφορα άλλα καλούδια. 

Ο Πρόεδρος της Bungie, Harold Ryan, δήλωσε τα εξής:

“  Το Destiny δημιουργήθηκε ως ένα ζωντανό σύμπαν. Αυτό μας έχει επιτρέψει να βελτιώσουμε πάρα πολύ το περιεχόμενο του, μετά την επίσημη κυκλοφορία του. Φυσικά όμως, μας βοηθάει να καταλάβουμε και το τι θέλουν οι παίκτες. Σύμφωνα με το Feedback που συγκεντρώσαμε, οι παίκτες θέλουν νέες δραστηριότητες, νέο Gear και φυσικά τα πολύ δημοφιλή Raid. Η Κοινότητα, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ στις σχεδιαστικές μας αποφάσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. ”

Το The Dark  Below,  περιλαμβάνει τα εξής:

  • Νέο Gear, συμπεριλαμβανομένου, Legendary και Exotic αντικείμενα
  • Το Light Level Cap, αυξάνεται στα 32 Level και προσθέτονται 5 επιπλέον θέσεις για Bounties
  • Νέα Story Quests και Missions: Ένας νέος χαρακτήρας (Eris) θα εμφανιστεί στο Tower, από τον οποίο θα μπορούμε ειδικά Quests και να αυξήσουμε το Light μας, μέσω 3 αποστολών. Σύμφωνα με τον Eris, το Hive προσπαθεί να καλέσει τον Θεό Crota, ώστε να καταστρέψει την Γη.
  • Νέο Strike: Will of Crota
  • Τρεις νέες αρένες για το Multiplayer: Pantheon, The  Cauldron και Skyshock
  • Νέο Raid: Crota’s End
  • Οι κάτοχοι PlayStation, θα λάβουν έξτρα αποκλειστικό περιεχόμενο και διάφορα άλλα (αποκλειστικά τουλάχιστον μέχρι το Φθινόπωρο του 2015!)

Το The Dark Below, έρχεται να προσθέσει μπόλικο έξτρα περιεχόμενο στο παιχνίδι. Βέβαια, όσοι ενδιαφέρεστε, καλό θα ήταν να αγοράσετε το Expansion Pass, το οποίο κοστίζει 35 ευρώ. Διαφορετικά, θα πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά το The Dark Below, στα 20 ευρώ. Το Expansion Pass, περιλαμβάνει και το δεύτερο Expansion του παιχνιδιού.

Το πρώτο Expansion του Destiny, The Dark Below, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα νέα για το Destiny