Έρχονται νέες πληροφορίες για το Uncharted 4

‘Πολύ σύντομα’΄, σύμφωνα με τη Naughty Dog Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του Uncharted 4: A Thief’s End στην E3 2014, η Naughty Dog φέρεται να είναι έτοιμη, να μας αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες. Με αφορμή τα επερχόμενα 30 γενέθλια της Naughty Dog, το GameCrate, πήρε συνέντευξη από τον Co-President, Evan Wells. Αν και αρχικά η συνέντευξη, επικεντρώνεται στην ιστορία της Naughty Dog, στο τέλος μας κρύβει μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Σε ερώτηση του GameCrate, για την πορεία ανάπτυξης του Uncharted 4, ο Wells απάντησε το εξής: ‘ Όλα πηγαίνουν καλά. Έπειτα από την ανακοίνωση στην E3, δουλεύουμε πολύ σκληρά και […]

‘Πολύ σύντομα’΄, σύμφωνα με τη Naughty Dog

gs-uncharted4

Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του Uncharted 4: A Thief’s End στην E3 2014, η Naughty Dog φέρεται να είναι έτοιμη, να μας αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες. Με αφορμή τα επερχόμενα 30 γενέθλια της Naughty Dog, το GameCrate, πήρε συνέντευξη από τον Co-President, Evan Wells.

Αν και αρχικά η συνέντευξη, επικεντρώνεται στην ιστορία της Naughty Dog, στο τέλος μας κρύβει μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Σε ερώτηση του GameCrate, για την πορεία ανάπτυξης του Uncharted 4, ο Wells απάντησε το εξής:

‘ Όλα πηγαίνουν καλά. Έπειτα από την ανακοίνωση στην E3, δουλεύουμε πολύ σκληρά και το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως πολύ σύντομα, θα μπορέσουμε να σας δείξουμε κάποια πράγματα. ‘

Σε συνέχεια της απάντησης του, το GameCrate ρώτησε το πόσο σύντομα, με τον Wells να απαντάει: ‘ Πολύ σύντομα ‘. Το Uncharted 4: A Thief’s End, αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PlayStation 4, κάποια στιγμή μέσα στο 2015.

Δείτε το Trailer της ανακοίνωσης:

Περισσότερα νέα για το Uncharted 4: A Thief's End
Tags