Οι πιο Υπερεκτιμημένοι και Υποτιμημένοι ήρωες στο LoL (Season 4)

Όλοι έχουμε ήρωες που προτιμάμε να παίζουμε περισσότερο, ήρωες τους οποίους αγαπάμε για πολλούς λόγους, όπως για παράδειγμα, ότι είμαστε ιδιαίτερα καλοί μ’αυτούς Επιλέγουμε να παίξουμε έναν ήρωα, άλλοτε γιατί είναι καινούριος και συναρπαστικός, και άλλοτε γιατί τον έχουμε συνηθίσει και ξέρουμε να τον χρησιμοποιούμε. Καμιά φορά, παίζουμε κάποιον ήρωα γιατί το κάνουν οι επαγγελματίες ή γιατί τον επιλέγουν οι streamers, και θέλουμε με αυτό τον τρόπο να ξεφύγουμε από τον πάτο της κατάταξης. Ασχέτως με τους λόγους που επιλέγουμε ποιον ήρωα θα παίξουμε, όλοι συμφωνούμε, πως κάποιοι ήρωες είναι υπερεκτιμημένοι και κάποιοι άλλοι είναι υποτιμημένοι. Παρακαλούμε πολύ, λάβετε υπόψιν σας […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Όλοι έχουμε ήρωες που προτιμάμε να παίζουμε περισσότερο, ήρωες τους οποίους αγαπάμε για πολλούς λόγους, όπως για παράδειγμα, ότι είμαστε ιδιαίτερα καλοί μ’αυτούς

20140930_082211512

Επιλέγουμε να παίξουμε έναν ήρωα, άλλοτε γιατί είναι καινούριος και συναρπαστικός, και άλλοτε γιατί τον έχουμε συνηθίσει και ξέρουμε να τον χρησιμοποιούμε. Καμιά φορά, παίζουμε κάποιον ήρωα γιατί το κάνουν οι επαγγελματίες ή γιατί τον επιλέγουν οι streamers, και θέλουμε με αυτό τον τρόπο να ξεφύγουμε από τον πάτο της κατάταξης. Ασχέτως με τους λόγους που επιλέγουμε ποιον ήρωα θα παίξουμε, όλοι συμφωνούμε, πως κάποιοι ήρωες είναι υπερεκτιμημένοι και κάποιοι άλλοι είναι υποτιμημένοι. Παρακαλούμε πολύ, λάβετε υπόψιν σας πως το άρθρο φέρει την υποκειμενική μας άποψη, και περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις και απόψεις. 

Ας ξεκινήσουμε με ένα ήρωα που έσπειρε τον φόβο στον καθένα που παίζει League of Legends.  Ακόμα και μετά το nerf γίνεται πολύ συχνά ban, στα παιχνίδια κατάταξης. Μιλάμε για τον Jax. Υπήρξε μια εποχή στην οποία ο Jax ήταν πραγματικά πολύ δυνατός, σχεδόν ανίκητος. Η Riot κάνει οτι μπορεί ώστε ο ήρωας να είναι ισορροπημένος και όχι υπερβολικά δυνατός, και τουλάχιστον αυτή την στιγμή ο Jax είναι balanced. Ο λόγος που ο περισσότερος κόσμος τον φοβάται, είναι η δύναμη που έχει στο ένας εναντίον ενός. Είναι λοιπόν ένας πολύ δυνατός μαχητής, αλλά με αδυναμίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναντίον του. Στην αρχή του παιχνιδιού είναι πολύ αδύναμος και εξαρτάται από το Mana. Ένας ήρωας ο οποίος έχει sustain στο kit του, μπορεί να ελέγξει τον Jax  και να καθυστερήσει το σημείο οπού ο Jax, γίνεται αυτό το κτήνος που όλοι φοβούνται. Επίσης μπορείτε να τον κάνετε εύκολα kite όταν οι κινήσεις του δεν είναι διαθέσιμες.

Ποιος ήρωας πιστεύετε πως έχει υποτιμηθεί πάρα πολύ σε αυτό το season; Εγώ πιστεύω πως ο Warwick είναι ένας από τους υποτιμημένους ήρωες. Βρισκόταν στην κορυφή για πολύ καιρό, από το ξεκίνημα του League, ως ένας από τους πιο δυνατούς και εύκολους ήρωες, αλλά και εκείνος με την σειρά του επισκιάστηκε από νέους ήρωες. Αυτό έγινε για τον μονοδιάστατο τρόπο παιχνιδιού που έχει ο Warwick. Πρώτα πας level 6 και μετά κάνεις gank, αλλά συνεχίζει να είναι από τους πιο ασφαλείς ήρωες στην ζούγκλα, με το τρομερό sustain που έχει στο kit του. Η Riot πρόσφατα, μας μίλησε για το rework του ήρωα και μας έδειξε και κάποιες αλλαγές που σκοπεύει να κάνει αλλά ακόμα δεν έχει δημοσιεύσει κάτι επίσημο, οπότε και ο Warwick θα παραμείνει μια σχετικά σπάνια επιλογή.

images

 

Ένας ακόμη ήρωας που δεν του δίνουμε σημασία είναι ο Amumu. Είναι αρκετά ασφαλής στη ζούγκλα και έχει πολύ δυνατό kit που κάνει το ganking εύκολο. Αν καταφέρετε να κάνετε την ομάδα σας snowball , τότε μπορείτε να κερδίσετε το παιχνίδι και να βγείτε από το ELO HELL. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε full tank, αν η ομάδα σας τα πάει καλά, και Ap offtank αν τον περισσότερο χρυσό τον έχετε εσείς. Με έστω τυπική επικοινωνία με την υπόλοιπη ομάδα, μια ulty σας μπορεί να κάνει την διαφορά. Μάλιστα ο συγκεκριμένος ήρωας έχει από τα υψηλότερα Win Ratios κι ας μην τον επιλέγουν τόσο συχνά. Πραγματικά ένας υποτιμημένος ήρωας.

20140930_082223435

Εσείς ποιος ήρωας πιστεύετε πως είναι υποτιμημένος, ποιος υπερεκτιμημένος, και γιατί; Συμφωνείτε με τις επιλογές μας; 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga