Όταν το Gold γίνεται επιστήμη

Όταν προσπαθούμε να περιγράψουμε τι είναι το League of Legends, μιλάμε συνήθως για το πως οι χαρακτήρες μας θα πρέπει να καταστρέψουν τους αντίπαλους πύργους, inhibitors, να σκοτώσουν minions και όποιον αντίπαλο βρεθεί στον δρόμο μας. Δίνουμε περισσότερη βάση στο να σκοτώσουμε και να καταστρέψουμε το αντίπαλο nexus. Έχουμε δει ποτέ το οικονομικό κομμάτι; Δεν υπάρχει λόγος να σκεφτόμαστε μόνο τα kills. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι που θα μας δώσουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουμε τα επιθυμητά items. Tι μας κάνει ‘πλούσιους’ ; Minions: – Melee: 19g (scales by +0.5g κάθε 3 λεπτά) – Caster: 14g (+0.2χρυσό κάθε 90 δευτερόλεπτα ) – […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Όταν προσπαθούμε να περιγράψουμε τι είναι το League of Legends, μιλάμε συνήθως για το πως οι χαρακτήρες μας θα πρέπει να καταστρέψουν τους αντίπαλους πύργους, inhibitors, να σκοτώσουν minions και όποιον αντίπαλο βρεθεί στον δρόμο μας. Δίνουμε περισσότερη βάση στο να σκοτώσουμε και να καταστρέψουμε το αντίπαλο nexus. Έχουμε δει ποτέ το οικονομικό κομμάτι;

gs-leagueoflegends

Δεν υπάρχει λόγος να σκεφτόμαστε μόνο τα kills. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι που θα μας δώσουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουμε τα επιθυμητά items.

Tι μας κάνει ‘πλούσιους’ ;

Minions:

Lane minions

– Melee: 19g (scales by +0.5g κάθε 3 λεπτά)
– Caster: 14g (+0.2χρυσό κάθε 90 δευτερόλεπτα )
– Siege: 40 (+1χρυσό κάθε 3 λεπτά)
– Super: 40 (+1χρυσό κάθε 3 λεπτά)

Το Farming είναι κρίσιμο. Σκοτώνοντας μια φόρα έναν αντίπαλο σας, ισοδυναμεί με 12 minions, ανάλογα με το σημείο του παιχνιδιού. Γι’αυτό είναι πολύ σημαντικό, το κομμάτι του ‘Laning phase’.

Jungle monsters:

jungle

Wraith:

– 35g (+0.47 κάθε επίπεδο)
Lesser Wraith:
– 4g (+0.05/επίπεδο)
Giant Wolf:
– 40g (+0.58g/επίπεδο)
Wolf:
– 8g (+0.11g/επίπεδο)
Big Golem:
– 55g (+0.76g/επίπεδο)
Golem:
– 15g (+0.23g/επίπεδο)
Wight:
– 65g (+0.94g/επίπεδο)
Ancient Golem (Μπλε Buff):
– 60g (?/επίπεδο)
Lizard Elder (Κόκκινο Buff):
– 60g (?/επίπεδο)
Young Lizard:
– 7g (?/επίπεδο)

Μην ξεχνάτε το farm της ζούγκλας σας! Κάνοντας μόνο gang, δεν είναι η μοναδική λύση για το εισόδημα σας. Ένα αποτυχημένο gang στο τέλος, θα σας αποφέρει μια ‘ξοδεμένη’ ulty/ summoners spell, δεν θα πάρετε την απαραίτητη εμπειρία και στην τελική δεν βγάζετε χρυσό.

Turrets and Inhibitors:

Turrets

– 100 γενικό χρυσό
– 150 χρυσό μοιρασμένο ανάμεσα στους παίχτες που πήραν μέρος για να σπάσουν τον συγκεκριμένο πύργο.
– Εσωτερικοί Πύργοι δίνουν 120 χρυσό, 30 εμπειρία και 100 χρυσό σε όσους βοήθησαν για να σπάσει ο πύργος.
– Inhibitor Πύργοι δίνουν 100 χρυσό, 172 εμπειρία και δε δίνουν χρυσό.

– Inhibitors δίνουν 50 χρυσό σε όποιον το ρίξει

Οι πύργοι μπορεί να μην είναι μια ανανεώσιμη πηγή χρυσού, αλλά γι’αυτόν τον λόγο είναι τόσο σημαντικοί. Μπορείς να σκοτώνεις συνέχεια τους αντιπάλους σου, αλλά οι Πύργοι είναι αυτοί που σε κρατάνε μακριά από τη νίκη. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως θα καταστρέψεις ένα πύργο. Μπορείς να έχεις ένα laning phase, στο οποίο θα κάνεις καλό Farm, ώστε να βγάλεις τα απαραίτητα items και μετά ομαδικά να καταστρέψετε όλους τους πύργους. Μην ξεχνάς πως όταν οι άλλοι είναι στο mid, και απλά περιμένουν, εσύ μπορείς να πας σε κάποιο lane και να κάνεις ‘split push’, προσφέροντας περισσότερη πίεση αλλά και περισσότερο χρυσό.

Βαρόνος Νάσος:

baronos

– 300 χρυσό
– 600 γενική εμπειρία global experience
– 800 εμπειρία σε αυτούς που συμμετείχαν .
– Δίνει μεγάλο πλεονέκτημα, 40 μαγική δύναμη, 40 φυσική δύναμη, ζωή αλλά και ανανέωση mana.

Δράκος:

drake

– 180g (+20 κάθε επίπεδο, +25 στον εκτελεστή)
– Δίνει ανάλογη εμπειρία εξαρτάται σε το επίπεδο του παίχτη.

Δίνεται σημασία στoυς ουδέτερους στόχους σας. Μερικές φορές ο Βαρόνος αλλά και ο Δράκος, είναι κάτι καλύτερο από το να πάρετε έναν απλό πύργο. Αυτοί οι δύο, για να αποκτηθούν, θέλουν μεθοδικότητα. Να είστε προσεκτικοί και να έχετε τον πλήρη έλεγχο της περιοχής ώστε να μην καταλήξετε νεκροί.

Πόσο σημαντικό είναι περίπου 180 χρυσό σε κάθε παίκτη; Μια εικόνα πριν και μετά τον Δράκο, από junglers που μπορούν να τον πάρουν χωρίς να καταλάβει κάνεις τίποτα.

golds

Εξοντώσεις

kills

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Fnatic Fanboy OLOFMEISTER BOOSTMEISTER OLOFMEISTER OLOFPASS OLOFPASS OLOFPASS HE WATCHING YOU FROM HIS SCOUT OLOFPASZDE?? HE SAYS TO YOU YOU HAVE NO PASS THE OLOFPASZDE THE OLOFPASZDE