Πρώτο Πανελλήνιο League of Legends Quiz Challenge!

Μη χάσετε την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή! Το Flooxi.com, σε άμεση συνεργασία με το Gamespace.gr και το Pentakill.gr, παρουσιάζει το πρώτο Πανελλήνιο League of Legends Quiz Challenge! Παίκτες από όλη την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία, να κοντραριστούν ταυτόχρονα, σε πραγματικό χρόνο, και να αποδείξουν ότι κατέχουν σε βάθος του κορυφαίου e-sport της εποχής μας. Ποιος είναι τελικά ο πραγματικός Έλληνας ‘καθηγητής’ του LoL; Οι συμμετέχοντες θα δοκιμαστούν τόσο σε ερωτήσεις επικαιρότητας, γύρω από τα μεγάλα τουρνουά στην Ελλάδα και στο κόσμο, όσο και σε ερωτήσεις σχετικές με το ίδιο το παιχνίδι. Ημέρα Διεξαγωγής:  Τετάρτη 8 Οκτωβρίου: 22:00 ώρα  Έπαθλα: […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μη χάσετε την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή!

gs-flooxi.com-lol-quiz-challenge

Το Flooxi.com, σε άμεση συνεργασία με το Gamespace.gr και το Pentakill.gr, παρουσιάζει το πρώτο Πανελλήνιο League of Legends Quiz Challenge! Παίκτες από όλη την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία, να κοντραριστούν ταυτόχρονα, σε πραγματικό χρόνο, και να αποδείξουν ότι κατέχουν σε βάθος του κορυφαίου e-sport της εποχής μας.

Ποιος είναι τελικά ο πραγματικός Έλληνας ‘καθηγητής’ του LoL; Οι συμμετέχοντες θα δοκιμαστούν τόσο σε ερωτήσεις επικαιρότητας, γύρω από τα μεγάλα τουρνουά στην Ελλάδα και στο κόσμο, όσο και σε ερωτήσεις σχετικές με το ίδιο το παιχνίδι.

Ημέρα Διεξαγωγής: 

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου: 22:00 ώρα 

Έπαθλα:

1η θέση – 3620 Riot Points

2η θέση – 1780 Riot Points

Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

Τι είναι το Flooxi;

Το Flooxi αποτελεί την μεγαλύτερη Online πλατφόρμα Quiz γνώσεων στην Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί με κάποια από τα κορυφαία online και επίγεια μέσα ενημέρωσης όπως το gazzetta.gr, tospitimou.gr, την Πόπη Τσαπανίδου και το ipop.gr και πολλούς άλλους. Στα δύο χρόνια λειτουργίας του έχει μοιράσει περισσότερα από 35.000 ευρώ σε δώρα.

Γιατί να παίξετε στο Flooxi;

Στο flooxi.com έχουν θέση ΟΛΟΙ! Η φιλοσοφία του είναι απλή. Καμία γνώση και δεξιότητα ΔΕΝ είναι άχρηστη.

Κόντρα στη νοοτροπία της εποχής, που χωρίζει τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντα σε ‘χρήσιμα’ και ‘άχρηστα’, το Flooxi θα δώσει την ευκαιρία για πρώτη φορά, σε όσους αγαπούν αυτό που κάνουν, να αποδείξουν ότι είναι αυτοί που έχουν τις περισσότερες γνώσεις. Ότι είναι οι κορυφαίοι και να επιβραβευτούν για τις γνώσεις τους με πλούσια δώρα.

Ξεκινάμε το μαγικό αυτό ταξίδι λοιπόν, με το μεγαλύτερο Ελληνικό Quiz Challenge που έγινε ποτέ!!!

Ευχαριστούμε το Gamespace.gr, που από τη πρώτη στιγμή αγκάλιασε αυτή τη προσπάθεια και όλους τους συντελεστές του για τη πολύτιμη βοήθεια τους.

flooxi.com

Περισσότερα νέα για το League of Legends