Εμφανίστηκε Little Big Planet 3 Bundle για το PS4

Καταχωρήθηκε στο Amazon Σύμφωνα με το Joystiq, το Amazon καταχώρησε ένα νέο Bundle για το PlayStation 4, το οποίο περιλαμβάνει το Little Big Planet 3. Το Bundle, θα περιλαμβάνει ένα PS4 με σκληρό δίσκο 500GB και το παιχνίδι. Το Little Big Planet 3, αναμένεται  να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου, ενώ το Bundle, σύμφωνα με το Amazon UK, θα κάνει την εμφάνιση τους στις 21 του μήνα. Η Sony προς το παρών δεν έχει ανακοινώσει κάτι, ενώ δε γνωρίζουμε εάν το Bundle, πρόκειται να κυκλοφορήσει στη Βόρεια Αμερική. Ευχαριστούμε Joystiq!

Platform
 

Καταχωρήθηκε στο Amazon

gs-little-big-planet3

Σύμφωνα με το Joystiq, το Amazon καταχώρησε ένα νέο Bundle για το PlayStation 4, το οποίο περιλαμβάνει το Little Big Planet 3. Το Bundle, θα περιλαμβάνει ένα PS4 με σκληρό δίσκο 500GB και το παιχνίδι.

Το Little Big Planet 3, αναμένεται  να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου, ενώ το Bundle, σύμφωνα με το Amazon UK, θα κάνει την εμφάνιση τους στις 21 του μήνα. Η Sony προς το παρών δεν έχει ανακοινώσει κάτι, ενώ δε γνωρίζουμε εάν το Bundle, πρόκειται να κυκλοφορήσει στη Βόρεια Αμερική.

Ευχαριστούμε Joystiq!

Tags