Οδηγός φάσης νοκ άουτ Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2014

Ο δρόμος προς το Παγκόσμιο τελειώνει εδώ. Μετά από μια σειρά ανελέητων αγώνων στην απαιτητική Φάση Ομίλων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος League of Legends 2014, οι ομάδες που απομένουν έχουν γευτεί τη γλύκα της διάκρισης σε διεθνές επίπεδο και τώρα έχουν όρεξη για ακόμη περισσότερα. Ας ρίξουμε μια ματιά στις οκτώ καλύτερες ομάδες του League of Legends στον κόσμο. Όμιλος Α: Samsung White (Κορέα), Edward Gaming (Κίνα) Όμιλος Β: Star Horn Royal Club (Κίνα), Team SoloMid (Βόρεια Αμερική) Όμιλος C: Samsung Blue (Κορέα), OMG (Κίνα) Όμιλος D: NaJin White Shield (Κορέα), Cloud9 (Βόρεια Αμερική) Τι είναι η φάση των αγώνων νοκ […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο δρόμος προς το Παγκόσμιο τελειώνει εδώ. Μετά από μια σειρά ανελέητων αγώνων στην απαιτητική Φάση Ομίλων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος League of Legends 2014, οι ομάδες που απομένουν έχουν γευτεί τη γλύκα της διάκρισης σε διεθνές επίπεδο και τώρα έχουν όρεξη για ακόμη περισσότερα.

kstheroadendshere16_1920x1080_el

Ας ρίξουμε μια ματιά στις οκτώ καλύτερες ομάδες του League of Legends στον κόσμο.

 • Όμιλος Α: Samsung White (Κορέα), Edward Gaming (Κίνα)
 • Όμιλος Β: Star Horn Royal Club (Κίνα), Team SoloMid (Βόρεια Αμερική)
 • Όμιλος C: Samsung Blue (Κορέα), OMG (Κίνα)
 • Όμιλος D: NaJin White Shield (Κορέα), Cloud9 (Βόρεια Αμερική)

Τι είναι η φάση των αγώνων νοκ άουτ;

Η τρίτη φάση του τουρνουά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2014 είναι γνωστή ως Φάση αγώνων νοκ άουτ και χωρίζεται σε τρία μέρη. Η Φάση αγώνων νοκ άουτ ξεκινά με τους Προημιτελικούς στο Busan της Κορέας στις 3 Οκτώβρη και ώρα 5 μ.μ. KST (μην ξεχάσετε να βρείτε την αντίστοιχη τοπική ώρα για την περιοχή σας!). Στη συνέχεια, το τουρνουά θα συνεχιστεί με τους Ημιτελικούς στη Σεούλ της Κορέας στις 11 Οκτωβρίου. Η Φάση αγώνων νοκ άουτ θα ολοκληρωθεί με τους Τελικούς στη Σεούλ της Κορέας στις 19 Οκτωβρίου.

Σε όλη τη διάρκεια της Φάσης αγώνων νοκ άουτ, οι ομάδες θα δίνουν αγώνες που θα κρίνονται στις 3 νίκες. Ο νικητής κάθε αγώνα θα συνεχίζει στη διοργάνωση, ενώ ο ηττημένος θα αποκλείεται.

Τι συμβαίνει στη φάση των αγώνων νοκ άουτ;

Η κατάταξη των ομάδων στη Φάση αγώνων νοκ άουτ κρίνεται από την τελική απόδοση κάθε ομάδας στη Φάση Ομίλων. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα αναμετρηθούν χιαστί μεταξύ τους. Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου θα παίξει με τη δεύτερη ομάδα του αντίστοιχου ομίλου που έλαβε μέρος στην ίδια Φάση Ομίλων. Ο νικητής κάθε αγώνα θα προκρίνεται στους Ημιτελικούς.

KnockoutStageLoLesports_EL

Οι Ημιτελικοί αποτελούνται από δύο αγώνες που κρίνονται στις 3 νίκες μεταξύ των νικητών των Προημιτελικών. Στη συνέχεια, οι νικητές των Ημιτελικών θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στον Τελικό.

Ο Τελικός είναι η οριστική αναμέτρηση μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων του League of Legends στον κόσμο. Ο τελικός νικητής κρίνεται μετά από έναν αγώνα που κρίνεται στις 3 νίκες μεταξύ των νικητών των Ημιτελικών. Η νικήτρια ομάδα θα ανακηρυχθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια League of Legends 2014 και θα κατακτήσει το πολυπόθητο Κύπελλο του Επικαλεστή.

Ποια είναι τα έπαθλα;

Οι ομάδες θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα ανάλογα με τη θέση στην οποία θα τερματίσουν στο τέλος της Φάσης των αγώνων νοκ άουτ. Αναλυτικά, τα έπαθλα έχουν ως εξής:

 • Παγκόσμια Πρωταθλήτρια – $1.000.000 USD
 • 2η θέση – $250.000 USD
 • 3η θέση – $150.000 USD
 • 4η θέση – $150.000 USD
 • 5η θέση – $75.000 USD
 • 6η θέση – $75.000 USD
 • 7η θέση – $75.000 USD
 • 8η θέση – $75.000 USD

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω τους αγώνες;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες μετάδοσης των αγώνων, δείτε τη σελίδα χρονοδιαγράμματος.

Μπορείτε, επίσης, να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες της Φάσης των αγώνων νοκ άουτ εδώ, στο lolesports.com. Αν χάσετε κάποιον αγώνα, θα μεταδώσουμε σε επανάληψη όλη τη διοργάνωση. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τη σελίδα μας με βίντεο κατ’απαίτηση και να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2014, χωρίς πληροφόρηση για το αποτέλεσμα για να μη σας χαλάσουμε την έκπληξη!

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends