Το Gamespace.gr ψάχνει συντάκτες!

Θέλετε ν’ασχοληθείτε με τη βιομηχανία του Gaming; Η απάντηση είναι εδώ! Καθώς η απήχηση της ιστοσελίδας ανεβαίνει καθημερινά, οι απαιτήσεις αυξάνονται. Σαν Gamespace.gr, δουλεύουμε καθημερινά, ώστε να σας προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερη και πιο ποιοτική ύλη. Γι’αυτό τον λόγο, χρειαζόμαστε νέους συντάκτες, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο πάθος με μας, που δεν είναι άλλο από το Gaming. Σκοπός μας είναι, η δημιουργία μίας πλήρως ανταγωνιστικής συντακτικής ομάδας, η οποία πολύ σύντομα, θα φτάσει στην κορυφή της Ελληνικής Gaming σκηνής! Αν θεωρείτε, πως μπορείτε να γίνετε μέρος της συντακτικής μας ομάδας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του […]

Θέλετε ν’ασχοληθείτε με τη βιομηχανία του Gaming; Η απάντηση είναι εδώ!

gs-uncle-sam

Καθώς η απήχηση της ιστοσελίδας ανεβαίνει καθημερινά, οι απαιτήσεις αυξάνονται. Σαν Gamespace.gr, δουλεύουμε καθημερινά, ώστε να σας προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερη και πιο ποιοτική ύλη. Γι’αυτό τον λόγο, χρειαζόμαστε νέους συντάκτες, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο πάθος με μας, που δεν είναι άλλο από το Gaming.

Σκοπός μας είναι, η δημιουργία μίας πλήρως ανταγωνιστικής συντακτικής ομάδας, η οποία πολύ σύντομα, θα φτάσει στην κορυφή της Ελληνικής Gaming σκηνής! Αν θεωρείτε, πως μπορείτε να γίνετε μέρος της συντακτικής μας ομάδας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του Contact ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

Συγκεκριμένα ψάχνουμε τα εξής:

Συντάκτες (Αναπαραγωγή και δημιουργία ειδήσεων)

Reviewers

Bloggers 

Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις παραπάνω θέσεις, περιμένουμε το μήνυμα σας ώστε να συζητήσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας μας! Μέχρι τότε, Keep Gaming!