Σημαντικές αλλαγές στο νέο Update του Dota 2

Ο Roshan αλλάζει… κατοικία, νέα Balancing Changes και πολλά άλλα! Το νέο patch 6.82 που ονομάστηκε από την Valve, Rekindling Soul, φέρνει μαζί του μεγάλες αλλαγές στο χάρτη του παιχνιδιού, ένα νέο rune και πολλές αλλαγές σε ήρωες και αντικείμενα.  Στο πολυαναμενόμενο αυτό update ο χάρτης του παιχνιδιού αλλάζει, τα towers και τα μονοπάτια μεταφέρονται καθώς και ο Roshan αλλάζει μέρος ‘στέγασης’ και μεταφέρεται σε άλλο σημείο. Το νέο Bounty Rune, όπως ανακοινώθηκε, θα δίνει στον παίκτη bonus σε εμπειρία και χρυσό. Τα Runes θα γίνονται διαθέσιμα και στα δύο σημεία του ποταμού κάθε δύο λεπτά. Οι περισσότεροι ήρωες και αντικείμενα […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Roshan αλλάζει… κατοικία, νέα Balancing Changes και πολλά άλλα!

682map01

Το νέο patch 6.82 που ονομάστηκε από την Valve, Rekindling Soul, φέρνει μαζί του μεγάλες αλλαγές στο χάρτη του παιχνιδιού, ένα νέο rune και πολλές αλλαγές σε ήρωες και αντικείμενα. 

Στο πολυαναμενόμενο αυτό update ο χάρτης του παιχνιδιού αλλάζει, τα towers και τα μονοπάτια μεταφέρονται καθώς και ο Roshan αλλάζει μέρος ‘στέγασης’ και μεταφέρεται σε άλλο σημείο.

Το νέο Bounty Rune, όπως ανακοινώθηκε, θα δίνει στον παίκτη bonus σε εμπειρία και χρυσό. Τα Runes θα γίνονται διαθέσιμα και στα δύο σημεία του ποταμού κάθε δύο λεπτά.

Οι περισσότεροι ήρωες και αντικείμενα δέχτηκαν σημαντικές ‘balance’ αλλαγές, επίσης θα δείτε και κάποιες interface αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά το νέο patch μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Περισσότερα νέα για το Dota 2
Tags

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga