Οι Νέες Ομάδες του EU και NA LCS

Μετά από τρεις μέρες επικών αναμετρήσεων, δύο ομάδες κατάφεραν να μπουν στο LCS. Μία για το North American και μία για το European LCS. Unicorns of Love Την τρίτη και τελευταία μέρα, και αφού μέχρι εκείνη την στιγμή όλοι πιστεύαμε πως δεν θα δούμε καμία νέα ομάδα φέτος στα αντίστοιχα LCS Ευρώπης και Αμερικής, δύο ομάδες έκαναν την έκπληξη. Την αρχή έκανε η ομάδα των Unicorns of Love οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ και μάλιστα με 2-0 και έκαναν ένα τρομερό comeback. Με την Poppy Top του Vizicsacsi κάνει την αρχή και με τρεις εκπληκτικές νίκες στη σειρά, κατάφεραν να κάνουν την […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μετά από τρεις μέρες επικών αναμετρήσεων, δύο ομάδες κατάφεραν να μπουν στο LCS. Μία για το North American και μία για το European LCS.

Unicorns of Love

1233

Την τρίτη και τελευταία μέρα, και αφού μέχρι εκείνη την στιγμή όλοι πιστεύαμε πως δεν θα δούμε καμία νέα ομάδα φέτος στα αντίστοιχα LCS Ευρώπης και Αμερικής, δύο ομάδες έκαναν την έκπληξη.

Την αρχή έκανε η ομάδα των Unicorns of Love οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ και μάλιστα με 2-0 και έκαναν ένα τρομερό comeback. Με την Poppy Top του Vizicsacsi κάνει την αρχή και με τρεις εκπληκτικές νίκες στη σειρά, κατάφεραν να κάνουν την είσοδο τους στο Ευρωπαϊκό LCS.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τελευταίο παιχνίδι, είδαμε τον Mid laner των UOL, PowerofEvil να επιλέγει Cassiopeia και να κάνει σκορ 6/3/12.

Team 8

122

Όλα τα παιχνίδια που είδαμε ήταν αμφίρροπα. Από την μία πλευρά η ομάδα των Complexity ήταν μπροστά στα creeps αλλά τα teamfight από την πλευρά των Team 8 ήταν πολύ πιο οργανωμένα. 

Οι Team 8 βρέθηκαν μπροστά στο σκορ 2-0 αλλά οι Complexity δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στα επόμενα 2 παιχνίδια οι Complexity έκαναν ότι μπορούσαν για να κρατήσουν την θέση τους στο LCS αλλά στο πέμπτο παιχνίδι οι Team 8 κατάφεραν να περάσουν μπροστά στα gold και να μεταφέρουν αυτό το προβάδισμα στα teamfights που ακολούθησαν.

Μετά από 37 λεπτά συνεχόμενης δράσης οι Team 8 κατάφεραν να κερδίσουν και να περάσουν στο LCS με σκορ 3-2.

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags
,

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga