Η ιστορία του Αυτοκράτορα της Σουρίμα, Αζίρ

Η προδοσία του Ζέραθ και η αυτοθυσία του Ρενέκτον Η Riot δημοσίευσε ένα νέο απόσπασμα της ιστορίας του League of Legends, στο οποίο αφηγείται την πτώση της αρχαίας Σουρίμα. Η ιστορία αφηγείται μέσω 5 φωτογραφιών, τις οποίες συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε όλη την ιστορία μέσω ενός κειμένου. Απολαύστε την ιστορία της πτώσης της Σουρίμα: ‘ Στην αρχαία Σουρίμα, ο νεαρός αυτοκράτορας Αζίρ πείστηκε από τον μάγο του, τον Ζέραθ, να δοκιμάσει την μυθική τελετή την Εξύψωσης, αγνοώντας τις αρχαίες προειδοποιήσεις.  Η ύβρις του Αζίρ ήταν καταστροφική. Καθώς ο Ηλιακός Δίσκος συγκέντρωνε τις ακτίνες της Αυγής, ο Ζέραθ πρόδωσε τον Αζίρ […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η προδοσία του Ζέραθ και η αυτοθυσία του Ρενέκτον

gs-azir

Η Riot δημοσίευσε ένα νέο απόσπασμα της ιστορίας του League of Legends, στο οποίο αφηγείται την πτώση της αρχαίας Σουρίμα.

Η ιστορία αφηγείται μέσω 5 φωτογραφιών, τις οποίες συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε όλη την ιστορία μέσω ενός κειμένου.

Απολαύστε την ιστορία της πτώσης της Σουρίμα:

‘ Στην αρχαία Σουρίμα, ο νεαρός αυτοκράτορας Αζίρ πείστηκε από τον μάγο του, τον Ζέραθ, να δοκιμάσει την μυθική τελετή την Εξύψωσης, αγνοώντας τις αρχαίες προειδοποιήσεις.

 Η ύβρις του Αζίρ ήταν καταστροφική. Καθώς ο Ηλιακός Δίσκος συγκέντρωνε τις ακτίνες της Αυγής, ο Ζέραθ πρόδωσε τον Αζίρ και του έκλεψε τη δύναμη.

 Σε μία στιγμή, ο Αζίρ καταστράφηκε και ο Ζέραθ ξαναγεννήθηκε ως ένα πλάσμα από καθαρή ενέργεια. Η πόλη γύρω τους κατάρρευσε και θάφτηκε στην άμμο της ερήμου.

 Οι Νάσους και Ρενέκτον, θρυλικοί Εξυψωμένοι ήρωες της Σουρίμα, αντιλήφθηκαν αμέσως ότι κάτι τρομερό συμβαίνει. Έτρεξαν στον Ηλιακό Δίσκο . Έριξαν τον Ζέραθ αλυσοδεμένο σε μία  σαρκοφάγο, απλά για να τον δουν να την διαλύει.

 Ο Ρένεκτον έσυρε τον Ζέραθ στον Τάφο των Αυτοκρατόρων και φώναξε στον Νάσους να σφραγίσει την πόρτα. Με βαριά καρδιά ο Νάσους ενταφίασε τον αδερφό του με τον τρελό μάγο για μία  αιωνιότητα.

Έτσι πίστευε… ‘

Απ’όσο φαίνεται, η Riot έκανε την αρχή στην αναδιαμόρφωση του Lore και μπορούμε να πούμε με σιγουριά, πως περιμένουμε τις υπόλοιπες ιστορίες με ανυπομονησία! 

Εσάς πως σας φάνηκε η ιστορία; Περιμένουμε την γνώμη σας στα σχόλια!

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags