Η Κυνηγός Κεφαλών Κέιτλιν δεν αστοχεί ποτέ

Ημέρες γεμάτες ιδρώτα και αναμονή φαίνονται στο πρόσωπο της Κέιτλιν. Παρακολουθεί το στόχο της περιμένοντας την τέλεια βολή. Μέχρι τώρα. Επιτέλους, εκτέθηκε μέσα σε βλάστηση, χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει. Η Κέιτλιν ετοιμάζεται με μία παγίδα, και πλέον όλα είναι έτοιμα για την ενέδρα. Ο στόχος εμφανίζεται. Η Κέιτλιν τον κεντράρει στο στόχαστρο. Με κάθε βήμα πλησιάζει την παγίδα. Πιάστηκε στο δόκανο! Την ίδια στιγμή, η Κέιτλιν του ρίχνει το δίχτυ της. Ήρθε η ώρα! Τραβάει την σκανδάλη. Μία ριπή ενέργειας φωτίζει τη νύχτα. Άσος. Εκτελέστε όλους τους στόχους με την Κυνηγό Κεφαλών Κέιτλιν. Διαθέσιμη τώρα για 975 RP […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ημέρες γεμάτες ιδρώτα και αναμονή φαίνονται στο πρόσωπο της Κέιτλιν. Παρακολουθεί το στόχο της περιμένοντας την τέλεια βολή. Μέχρι τώρα. Επιτέλους, εκτέθηκε μέσα σε βλάστηση, χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει. Η Κέιτλιν ετοιμάζεται με μία παγίδα, και πλέον όλα είναι έτοιμα για την ενέδρα.

headhunter_caitlyn_splash

Ο στόχος εμφανίζεται. Η Κέιτλιν τον κεντράρει στο στόχαστρο. Με κάθε βήμα πλησιάζει την παγίδα.

Πιάστηκε στο δόκανο! Την ίδια στιγμή, η Κέιτλιν του ρίχνει το δίχτυ της. Ήρθε η ώρα! Τραβάει την σκανδάλη. Μία ριπή ενέργειας φωτίζει τη νύχτα. Άσος.

HeadhunterC_ss

Εκτελέστε όλους τους στόχους με την Κυνηγό Κεφαλών Κέιτλιν. Διαθέσιμη τώρα για 975 RP στο κατάστημα του League of Legends.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends