Επιβεβαιώθηκε το Biohazard 2: Revelations

Κατά τη διάρκεια της Pre-TGS Conference Κατά τη διάρκεια της Pre-TGS συνέντευξης τύπου της Sony Japan, η Capcom επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του Biohazard 2: Revelations. Τον τελευταίο καιρό είχε υπάρξει έντονη φημολογία για το νέο μέλος της σειράς Resident Evil και όπως φαίνεται, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και… φωτιά. Το Biohazard 2: Revelations αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2015 και η Capcom υποσχέθηκε πως θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show. Το Biohazard 2: Revelations πρόκειται για το sequel του Resident Evil: Revelations το οποίο είχε κυκλοφορήσει αρχικά για το 3DS και μετέπειτα για PC, Xbox […]

Platforms
 
Publishers
,  
Developers
,  

Κατά τη διάρκεια της Pre-TGS Conference

gs-biohazard2

Κατά τη διάρκεια της Pre-TGS συνέντευξης τύπου της Sony Japan, η Capcom επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του Biohazard 2: Revelations. Τον τελευταίο καιρό είχε υπάρξει έντονη φημολογία για το νέο μέλος της σειράς Resident Evil και όπως φαίνεται, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και… φωτιά.

Το Biohazard 2: Revelations αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2015 και η Capcom υποσχέθηκε πως θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show.

Το Biohazard 2: Revelations πρόκειται για το sequel του Resident Evil: Revelations το οποίο είχε κυκλοφορήσει αρχικά για το 3DS και μετέπειτα για PC, Xbox 360 και PS3.

Περισσότερα νέα για το Resident Evil Revelations 2
Tags