Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Bloodborne

Κατά τη διάρκεια της Pre-TGS conference της Sony Στην Pre-Tokyo Game Show Conference που οργάνωσε η Sony, υπήρξαν διάφορες ανακοινώσεις για τίτλους του PS Vita που αφορούσαν την ιαπωνική αγορά. Εκτός από τα παιχνίδια του PS Vita όμως, ο CEO των Sony Worldwide Studios, Suhei Yoshida, αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Bloodborne. Ο νέος τίτλος της From Software και πνευματικός διάδοχος του Dark Souls, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου του 2015 στην ιαπωνική αγορά, οπότε μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως θα κυκλοφορήσει μερικές μέρες αργότερα και στην Ευρώπη. Δείτε το Gameplay Walkthrough του παιχνιδιού:

Κατά τη διάρκεια της Pre-TGS conference της Sony

gs-Bloodborne

Στην Pre-Tokyo Game Show Conference που οργάνωσε η Sony, υπήρξαν διάφορες ανακοινώσεις για τίτλους του PS Vita που αφορούσαν την ιαπωνική αγορά. Εκτός από τα παιχνίδια του PS Vita όμως, ο CEO των Sony Worldwide Studios, Suhei Yoshida, αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Bloodborne.

Ο νέος τίτλος της From Software και πνευματικός διάδοχος του Dark Souls, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου του 2015 στην ιαπωνική αγορά, οπότε μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως θα κυκλοφορήσει μερικές μέρες αργότερα και στην Ευρώπη.

Δείτε το Gameplay Walkthrough του παιχνιδιού: