Νέο patch για το The Last of Us

Νέο patch που διορθώνει πολλά προβλήματα με το matchmaking στο Factions mode για το The Last of Us Remastered H Naughty Dog ανέφερε οι παίκτες θα δούνε τη βελτίωση του matchmaking, καθώς το update θα βγει κατά τη διάρκεια των επόμενων 24 ωρών σε παγκόσμιο επίπεδο. Με το patch ‘Treacherous Territories’ έρχονται και δύο νέοι multiplayer χάρτες δωρεάν: οι Beach και Financial Plaza. Και τα δύο είναι διαθέσιμα και δωρεάν τόσο για τους PS3 όσο και για τους PS4 παίκτες. Οι χάρτες για το PS4 είναι περίπου 291MB σε μέγεθος και το patch είναι στα 137MB. Για το PS3, το patch 1.09 θα είναι […]

Νέο patch που διορθώνει πολλά προβλήματα με το matchmaking στο Factions mode για το The Last of Us Remastered

gs-thelastofus3

H Naughty Dog ανέφερε οι παίκτες θα δούνε τη βελτίωση του matchmaking, καθώς το update θα βγει κατά τη διάρκεια των επόμενων 24 ωρών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με το patch ‘Treacherous Territories’ έρχονται και δύο νέοι multiplayer χάρτες δωρεάν: οι Beach και Financial Plaza.

Και τα δύο είναι διαθέσιμα και δωρεάν τόσο για τους PS3 όσο και για τους PS4 παίκτες. Οι χάρτες για το PS4 είναι περίπου 291MB σε μέγεθος και το patch είναι στα 137MB.

Για το PS3, το patch 1.09 θα είναι περίπου 170MB και οι ίδιοι χάρτες είναι περίπου 143MB.

Υπάρχει επίσης ένα Scoped Weapons Bundle διαθέσιμο με τέσσερα όπλα. Μπορεί να αγοραστεί στο PlayStation Store για € 2,99.

Δείτε το Trailer του ‘Treacherous Territories’ :

Περισσότερα νέα για το The Last of Us Remastered