Το Metal Slug 3 έρχεται για Vita, PS3 και PS4

Η Sony και η SNK Playmore φέρνουν το 2D Metal Slug 3 στα Vita, PS3 και PS4 Μερικοί από εσάς μπορεί να μην θυμάστε ή και να μην έχετε παίξει καθόλου το Metal Slug… κακώς. Είναι ουσιαστικά ένα από τα πιο cartoonish run-and-gun παιχνίδια δράσης που φτιάχτηκε ποτέ.  Αναπτύχθηκε από την SNK και καθιερώθηκε ως επιτυχία στα γραφεία της εταιρείας Neo Geo arcade στη δεκαετία του ’90, με το απίστευτο οπτικό στυλ του, τους τόνους εκρήξεων, τους εξωφρενικούς εχθρούς και τις επιλογές όπλων, μα πάνω απ ‘όλα, με το γεγονός ότι δεν έγινε ποτέ… σοβαρό. Μετά από αρκετό καιρό η Sony και η […]

Η Sony και η SNK Playmore φέρνουν το 2D Metal Slug 3 στα Vita, PS3 και PS4

gs-metalslug3

Μερικοί από εσάς μπορεί να μην θυμάστε ή και να μην έχετε παίξει καθόλου το Metal Slug… κακώς. Είναι ουσιαστικά ένα από τα πιο cartoonish run-and-gun παιχνίδια δράσης που φτιάχτηκε ποτέ. 

Αναπτύχθηκε από την SNK και καθιερώθηκε ως επιτυχία στα γραφεία της εταιρείας Neo Geo arcade στη δεκαετία του ’90, με το απίστευτο οπτικό στυλ του, τους τόνους εκρήξεων, τους εξωφρενικούς εχθρούς και τις επιλογές όπλων, μα πάνω απ ‘όλα, με το γεγονός ότι δεν έγινε ποτέ… σοβαρό.

Μετά από αρκετό καιρό η Sony και η SNK Playmore μας φέρνουν το Metal Slug ξανά στις οθόνες μας αλλά αυτή τη φορά με τη ποιότητα του σήμερα.

Υπόσχονται μάλιστα ότι θα είναι ‘ Από τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας NEOGEO εξομοίωσης που έχουμε δει στο PSN μέχρι στιγμής, σε συνδυασμό με μια σειρά από online χαρακτηριστικά για τους κατόχους PlayStation ‘ .

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες πέρα από αυτό, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί γι’αυτόν τον Χειμώνα.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι: