Νέο Trailer για το Shadow of Mordor

Μας παρουσιάζει τον Ratbag Η Monolith, δημοσίευσε ένα νέο Trailer για το Middle-earth: Shadow of Mordor, που μας παρουσιάζει τον Ratbag και τον σημαντικό ρόλο που έχει στην ιστορία του παιχνιδιού. Απ’όσο φαίνεται ο Talion, ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, βασίζεται πάρα πολύ στον Ratbag και στη πρόοδο του στις βαθμίδες των Orc. Βέβαια, ο Talion απεχθάνεται τα Orcs και το μόνο που μένει, είναι να δούμε εάν ο Ratbag είναι ένα απλό ‘εργαλείο’ του ή κάτι άλλο…  Το Middle-earth: Shadow of Mordor, είναι ένα Open-world, action-rpg που βασίζετε στη συνέπεια των αποφάσεων που θα πάρει ο παίκτης.  Το Shadow of […]

Μας παρουσιάζει τον Ratbag

gs-shadowofmordor

Η Monolith, δημοσίευσε ένα νέο Trailer για το Middle-earth: Shadow of Mordor, που μας παρουσιάζει τον Ratbag και τον σημαντικό ρόλο που έχει στην ιστορία του παιχνιδιού.

Απ’όσο φαίνεται ο Talion, ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, βασίζεται πάρα πολύ στον Ratbag και στη πρόοδο του στις βαθμίδες των Orc. Βέβαια, ο Talion απεχθάνεται τα Orcs και το μόνο που μένει, είναι να δούμε εάν ο Ratbag είναι ένα απλό ‘εργαλείο’ του ή κάτι άλλο… 

Το Middle-earth: Shadow of Mordor, είναι ένα Open-world, action-rpg που βασίζετε στη συνέπεια των αποφάσεων που θα πάρει ο παίκτης. 

Το Shadow of Mordor, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου για PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 και Xbox One, ενώ η έκδοση για το PC θα ακολουθήσει λίγες μέρες αργότερα.

Δείτε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το Middle-earth: Shadow of Mordor