Δείτε τη Collector’s Edition του Warlords of Draenor

Προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο Με την κυκλοφορία του Warlords of Draenor να πλησιάζει, η Blizzard δημοσίευσε το περιεχόμενο της Collector’s Edition του expansion, η οποία προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο, στην αρκετά ελκυστική τιμή των 80 ευρώ. Ακολουθεί η λίστα με το περιεχόμενο της CE: Θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα αντικείμενα: Πλήρες έγχρωμο βιβλίο τέχνης με σκληρό εξώφυλλο ‘Behind the Scenes’ 2 Blu-ray/DVD σετ Soundtrack Mouse pad με θέμα του Warlords of Draenor Ψηφιακά bonus αντικείμενα:  World of Warcraft – Dread Raven Mount και ένα Dread Hatchling Pet. StarCraft 2 – Πορτρέτα των Warchief — Grommash, Hellscream και Blackhand. Diablo 3 – Warsong σημαία. […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο

Με την κυκλοφορία του Warlords of Draenor να πλησιάζει, η Blizzard δημοσίευσε το περιεχόμενο της Collector’s Edition του expansion, η οποία προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο, στην αρκετά ελκυστική τιμή των 80 ευρώ. Ακολουθεί η λίστα με το περιεχόμενο της CE:

Θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα αντικείμενα:

  • Πλήρες έγχρωμο βιβλίο τέχνης με σκληρό εξώφυλλο
  • ‘Behind the Scenes’ 2 Blu-ray/DVD σετ
  • Soundtrack
  • Mouse pad με θέμα του Warlords of Draenor

Ψηφιακά bonus αντικείμενα: 

  • World of WarcraftDread Raven Mount και ένα Dread Hatchling Pet.
  • StarCraft 2 – Πορτρέτα των WarchiefGrommash, Hellscream και Blackhand.
  • Diablo 3Warsong σημαία.

Με τη προ-παραγγελία είτε της Collector’s Edition είτε της κανονικής έκδοσης, θα σας δοθεί ένα level 90 boost, ενός χαρακτήρα, πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Το πέμπτο expansion του WoW, Warlords of Draenor αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου, όπως μάθαμε από τη δημοσίευση του Cinematic, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.