Η Blizzard σκέφτεται τη δημιουργία του World of Warcraft 2!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Tom  Chilton, Game Director του WoW Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου expansion του World of Warcraft, Warlords of Draenor, ο Tom Chilton, Game Director του WoW, παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο gameinformer. Ο Chilton, ρωτήθηκε εάν η Blizzard σκέφτεται τη δημιουργία του World of Warcraft 2 και απάντησε τα εξής: ‘ Σίγουρα. Είναι κάτι που έχουμε συζητήσει. Το συζητάμε εδώ και 10 χρόνια, αν και υπάρχουν αρκετά ερωτήματα που συνοδεύουν αυτό το εγχείρημα. Πρέπει να σκεφτούμε πως συνδέονται τα World of Warcraft και World of Warcraft 2… θα συνυπάρχουν; […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Tom  Chilton, Game Director του WoW

gs-warlordsofdraenor

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου expansion του World of Warcraft, Warlords of Draenor, ο Tom Chilton, Game Director του WoW, παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο gameinformer.

Ο Chilton, ρωτήθηκε εάν η Blizzard σκέφτεται τη δημιουργία του World of Warcraft 2 και απάντησε τα εξής:

‘ Σίγουρα. Είναι κάτι που έχουμε συζητήσει. Το συζητάμε εδώ και 10 χρόνια, αν και υπάρχουν αρκετά ερωτήματα που συνοδεύουν αυτό το εγχείρημα. Πρέπει να σκεφτούμε πως συνδέονται τα World of Warcraft και World of Warcraft 2… θα συνυπάρχουν; Θα τρέφει το ένα το άλλο; Τι προϊόν θα είναι; Υπάρχουν αρκετά ερωτήματα που πρέπει να απαντήσουμε πριν το World of Warcraft 2 γίνει πραγματικότητα. ‘

Με το World of Warcraft να κλείνει 10 χρόνια ζωής αυτόν το Νοέμβριο, η Blizzard σίγουρα έχει αρχίσει και κάνει τα πλάνα της για το Next Big Thing, κάτι που στην ουσία επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Chilton. Βέβαια, η ενδεχόμενη ανάπτυξη του  World of Warcraft 2 θα αργήσει πολύ, καθώς στις 13 Νοεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το 5ο Expansion του δημοφιλούς MMORPG.

Στη συνέντευξη του στο gameinformer, ο Chilton μίλησε και για το Warlords of Draenor και το σύστημα Garrison, εξηγώντας κάποιες από τις λειτουργίες του.

Το World of Warcraft: Warlords of Draenor αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου.

Δείτε το Cinematic του Warlords of Draenor:

Περισσότερα νέα για το World of Warcraft: Warlords of Draenor