Η Blizzard ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 10 χρόνια ύπαρξης του WoW

Με μία σειρά από in-game events και rewards Τον Νοέμβριο, το World of Warcraft κλείνει 10 χρόνια ‘ζωής’ και η Blizzard ετοιμάζει μία σειρά από εορταστικές δραστηριότητες, που θα ξυπνήσουν πολλές αναμνήσεις στους παλιούς παίκτες του παιχνιδιού.  Πρώτη στη σειρά, είναι η αναβίωση του Tarren Mill εναντίον του Southshore. Όσοι έχουν προλάβει τις πρώτες μέρες του PvP στο World of Warcraft, θα ξαναζήσουν την συνεχόμενη μάχη μεταξύ Alliance και Horde. Ο χάρτης θα επανέλθει τον Νοέμβριο αλλά με την μορφή ενός Team Deathmatch Battleground. Βέβαια, αυτή τη φορά θα υπάρχει ξεκάθαρος νικητής στο τέλος κάθε γύρου, οπότε οι ομάδες θα […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Με μία σειρά από in-game events και rewards

gs-wow10

Τον Νοέμβριο, το World of Warcraft κλείνει 10 χρόνια ‘ζωής’ και η Blizzard ετοιμάζει μία σειρά από εορταστικές δραστηριότητες, που θα ξυπνήσουν πολλές αναμνήσεις στους παλιούς παίκτες του παιχνιδιού. 

Πρώτη στη σειρά, είναι η αναβίωση του Tarren Mill εναντίον του Southshore. Όσοι έχουν προλάβει τις πρώτες μέρες του PvP στο World of Warcraft, θα ξαναζήσουν την συνεχόμενη μάχη μεταξύ Alliance και Horde. Ο χάρτης θα επανέλθει τον Νοέμβριο αλλά με την μορφή ενός Team Deathmatch Battleground. Βέβαια, αυτή τη φορά θα υπάρχει ξεκάθαρος νικητής στο τέλος κάθε γύρου, οπότε οι ομάδες θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά αλλιώς θα γνωρίσουν συντριπτική ήττα.

gs-wow-10years

Εκτός από την αναβίωση του Tarren Mill vs Southshore, η Blizzard θέλει να προσφέρει ξανά την μοναδική εμπειρία του να σκοτώσετε τον Ragnaros και γι’αυτό τον λόγο δίνει ένα μεγάλο Boost στο Raid του Molten Core. Μαζί με το boost του Raid, η Blizzard θα εισάγει μία αποκλειστική έκδοση του Raid Finder για το Molten Core, που θα υποστηρίζει 40 παίκτες. Η εξόντωση του Άρχοντα της Φωτιάς θα προσφέρει ένα μοναδικό Achievement για την ολοκλήρωση του Raid αλλά και ένα Core Hound mount.

Τέλος, όσοι παίκτες συνδεθούν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα λάβουν ένα καινούργιο pet, το Molten Corgi.

Όλα τα προαναφερθέντα θα ισχύουν για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε ξεχωριστές στιγμές στον κόσμο του World of Warcraft!

Περισσότερα νέα για το World of Warcraft