«Μόνο το PS4 μπορεί να προσφέρει την οπτική ποιότητα του The Order: 1886»

Σύμφωνα με τους developer του παιχνιδιού Το The Order: 1886, το επερχόμενο third-person shooter που θα έρθει αποκλειστικά για το PS4, αναπτύσσεται από την Ready at Dawn. Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού αποκαλύπτει πως η οπτική ποιότητα του τίτλου, ευθύνεται στην υπολογιστική δύναμη του Playstation 4 και πως είναι η μόνη κονσόλα που μπορεί, τουλάχιστον τεχνολογικά, να υποστηρίξει το όραμα του στούντιο για το παιχνίδι.   Η Ready at Dawn είχε οραματιστεί το The Order:1866, από την εποχή που έφτιαχνε τίτλους του PSP, αλλά δεν υπήρχε η κατάλληλη τεχνολογία για να υποστηρίξει το πρότζεκτ. Σύμφωνα με τον Community Manager της […]

Σύμφωνα με τους developer του παιχνιδιού

gs-the-order

Το The Order: 1886, το επερχόμενο third-person shooter που θα έρθει αποκλειστικά για το PS4, αναπτύσσεται από την Ready at Dawn. Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού αποκαλύπτει πως η οπτική ποιότητα του τίτλου, ευθύνεται στην υπολογιστική δύναμη του Playstation 4 και πως είναι η μόνη κονσόλα που μπορεί, τουλάχιστον τεχνολογικά, να υποστηρίξει το όραμα του στούντιο για το παιχνίδι.  

Η Ready at Dawn είχε οραματιστεί το The Order:1866, από την εποχή που έφτιαχνε τίτλους του PSP, αλλά δεν υπήρχε η κατάλληλη τεχνολογία για να υποστηρίξει το πρότζεκτ. Σύμφωνα με τον Community Manager της Ready at DawnJ Goldberg, η ενιαία εμπειρία του The Order – μία εμπειρία που θυμίζει ταινία αλλά είναι παιχνίδι – δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς το Playstation 4. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: ‘ Δεν θα μπορούσαμε να προσφέρουμε αυτή την οπτική ποιότητα χωρίς την δύναμη του Playstation 4 ‘ .

Το στούντιο χρησιμοποίησε πλήρες Motion Capture για όλους τους χαρακτήρες και χρησιμοποίησε το ίδιο μοντέλο για το Gameplay αλλά και τα cutscenes δημιουργώντας μία ομαλότατη εμπειρία. Στην ουσία ‘ μετακινούμε την κάμερα μέσα στον χώρο, δεν φορτώνουμε κάποιο βίντεο ‘ , είπε ο Goldberg αναφερόμενος στην ομαλή μεταφορά από Gameplay σε cutscene και το ανάποδο.

To The Order:1866 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Playstation 4 στις 20 Φεβρουαρίου του 2015.

Περισσότερα νέα για το The Order: 1866
Tags