Τουλάχιστον ένας Guest χαρακτήρας στο Mortal Kombat X!

Επιβεβαιώθηκε από τον δημιουργό της σειράς Ed Broon Σύμφωνα με τον Ed Broon, δημιουργό της σειράς Mortal Kombat, είναι πολύ πιθανό να δούμε κάποια Guest εμφάνιση χαρακτήρα από άλλο franchise στο Mortal Kombat X. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: “ Πιστεύω πως είναι κάτι το ιδιαίτερο η προσθήκη ενός Guest χαρακτήρα και οι πιθανότητες να συμπεριλάβουμε κάποιον είναι αρκετές”. Το 2011 είχε κάνει την εμφάνιση του ο αγαπημένος μας Freddy Krueger από το “ Ο εφιάλτης στο δρόμο με τις Λεύκες ” ενώ το 2013, ο Scorpion έκανε την εμφάνιση του στο πρόσφατο fighter της NetherRealm, Injustice: Gods Among Us. Ο Boon επιβεβαίωσε την […]

Επιβεβαιώθηκε από τον δημιουργό της σειράς Ed Broon

mortal_kombat_x

Σύμφωνα με τον Ed Broon, δημιουργό της σειράς Mortal Kombat, είναι πολύ πιθανό να δούμε κάποια Guest εμφάνιση χαρακτήρα από άλλο franchise στο Mortal Kombat X. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: “ Πιστεύω πως είναι κάτι το ιδιαίτερο η προσθήκη ενός Guest χαρακτήρα και οι πιθανότητες να συμπεριλάβουμε κάποιον είναι αρκετές”.

Το 2011 είχε κάνει την εμφάνιση του ο αγαπημένος μας Freddy Krueger από το “ Ο εφιάλτης στο δρόμο με τις Λεύκες ” ενώ το 2013, ο Scorpion έκανε την εμφάνιση του στο πρόσφατο fighter της NetherRealm, Injustice: Gods Among Us.

Ο Boon επιβεβαίωσε την προσθήκη χαρακτήρων μέσω add-on για το Mortal Kombat X και αποκάλυψε πως πρόκειται να δούμε πολλούς χαρακτήρες πέρα του αρχικού Roster. “ Αν δεν δείτε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα, υπάρχουν πάντα τα DLC,” σύμφωνα με τον ίδιο.

Το Mortal Kombat X πρόκειται να κυκλοφορήσει για Playstation 4 και Xbox One μέσα στο 2015.

Περισσότερα νέα για το Mortal Kombat X