Τι πρέπει να περιμένετε από την Beta του Destiny

Διέρρευσαν διάφορες πληροφορίες για το περιεχόμενο της Beta Η Beta του Destiny που θα ξεκινήσει σε μερικές μέρες, πρόκειται να προσφέρει ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού προς εξερεύνηση. Σύμφωνα με επιστολή σε υπαλλήλους του GameStop, η Beta θα δίνει πρόσβαση στα πρώτα τέσσερα κεφάλαια της ιστορίας, τέσσερις competitive multiplayer χάρτες, ένα cooperative Strike και κάποιο κομμάτι του κόσμου για εξερεύνηση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των Developer της Bungie: “ Η Beta του Destiny, είναι ένα Test. Δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι όλα θα πάνε καλά… Είναι επιστήμη και εσείς είστε τα πειραματόζωα ”. “ Θα θέλαμε να σας υποσχεθούμε ότι όλα […]

Publisher
 
Developer
 

Διέρρευσαν διάφορες πληροφορίες για το περιεχόμενο της Beta

destiny_bungie_promo-620x350

Η Beta του Destiny που θα ξεκινήσει σε μερικές μέρες, πρόκειται να προσφέρει ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού προς εξερεύνηση. Σύμφωνα με επιστολή σε υπαλλήλους του GameStop, η Beta θα δίνει πρόσβαση στα πρώτα τέσσερα κεφάλαια της ιστορίας, τέσσερις competitive multiplayer χάρτες, ένα cooperative Strike και κάποιο κομμάτι του κόσμου για εξερεύνηση.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των Developer της Bungie:

Η Beta του Destiny, είναι ένα Test. Δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι όλα θα πάνε καλά… Είναι επιστήμη και εσείς είστε τα πειραματόζωα ”. “ Θα θέλαμε να σας υποσχεθούμε ότι όλα θα πάνε βάση σχεδίου αλλά ακόμη και αν γίνετε αυτό, θα προσπαθήσουμε να ζορίσουμε την κατάσταση ώστε να βρούμε τυχόν λάθη. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε σκληρά ώστε να σας κρατήσουμε ενημερωμένους αλλά και συνδεδεμένους στο παιχνίδι ”.

Η Beta θα ξεκινήσει στις 17 Ιουλίου για τους χρήστες των Playstation 3 και 4, θα βγει offline στις 21 για συντήρηση και θα επιστρέψει στις 23 για PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One μέχρι και τις 27 του μήνα όπου θα τελειώσει.

Περισσότερα νέα για το Destiny