Δημοσιεύθηκε η κοστολόγηση του νέου Expansion του Hearthstone, Curse of Naxxramas!

Αποτελείται από 5 Quarters που θα κυκλοφορούν σταδιακά Η Blizzard μόλις ανακοίνωσε τις βαθμίδες κοστολόγησης του νέου Expansion του Hearthstone, Curse of Naxxramas. Το πολυαναμενόμενο Expansion του δημοφιλούς Card Game της Blizzard, πρόκειται να εισάγει το Single Player Mode, δίνοντας στους παίκτες την δυνατότητα ν’αποκτήσουν νέες κάρτες αλλά και να έρθουν αντιμέτωποι με καινούργιους εχθρούς! Το Curse of Naxxramas, πρόκειται ουσιαστικά για ένα Dungeon (ναι, το Card game έχει dungeon), το οποίο έχει 5 διαφορετικά Quarters, όπως ακριβώς και το Original dungeon που υπάρχει στο World of Warcraft! Σύμφωνα με την Blizzard, οι παίκτες θα μπορούν να τ’αγοράσουν είτε ξεχωριστά […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αποτελείται από 5 Quarters που θα κυκλοφορούν σταδιακά

hearthstone

Η Blizzard μόλις ανακοίνωσε τις βαθμίδες κοστολόγησης του νέου Expansion του Hearthstone, Curse of Naxxramas. Το πολυαναμενόμενο Expansion του δημοφιλούς Card Game της Blizzard, πρόκειται να εισάγει το Single Player Mode, δίνοντας στους παίκτες την δυνατότητα ν’αποκτήσουν νέες κάρτες αλλά και να έρθουν αντιμέτωποι με καινούργιους εχθρούς!

Το Curse of Naxxramas, πρόκειται ουσιαστικά για ένα Dungeon (ναι, το Card game έχει dungeon), το οποίο έχει 5 διαφορετικά Quarters, όπως ακριβώς και το Original dungeon που υπάρχει στο World of Warcraft! Σύμφωνα με την Blizzard, οι παίκτες θα μπορούν να τ’αγοράσουν είτε ξεχωριστά είτε σαν πακέτο.

Τα Quarters, θα κυκλοφορούν 1 ανά εβδομάδα και θα κυκλοφορήσουν με την εξής σειρά: Arachnid Quarter, Plague Quarter, Military Quarter, Construct Quarter, και Frostwyrm Lair. Όσοι ξεκινήσουν την περιπέτεια τους στο Launch Event για το Curse of Naxxramas, θα τους δίνετε δωρεάν η πρόσβαση στο Arachnid Quarter, σπίτι των Anub’Rekhan, Grand Widow Faerlina, και Maexxna.

Το Launch Event θα διαρκέσει περίπου 1 μήνα, οπότε οι παίκτες θα έχουν αρκετό χρόνο για να ξεκινήσουν τις περιπέτειες τους. 

Κοστολόγηση

Βάση των στοιχείων που δημοσίευσε η Blizzard, αν θέλετε ν’αποκτήσετε όλα τα Quarters με in-game gold θα χρειαστείτε 3.500 Gold (2.800 αν πάρετε το πρώτο Quarter δωρεάν). Αν υπολογίσουμε πως αυτά τα Gold θα μπορούσαν να πάνε σε σακουλάκια ή εισόδους στην Arena, σίγουρα το ν’αγοράσετε με κανονικά λεφτά το Expansion μοιάζει ως σοφή επιλογή. Ακολουθεί η φωτογραφία που εξηγεί αναλυτικά το μοντέλο κοστολόγησης του Curse of Naxxramas.

hearthstone2

Το Curse of Naxxramas, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο για PC και iOS.