Ανανέωση σε patcher και αρχική σελίδα στο ΡΒΕ

Έχουμε μία σειρά από οπτικές αλλαγές για τον patcher και την αρχική σελίδα που θα μπουν στο ΡΒΕ σύντομα. Πριν κυκλοφορήσουν, θέλαμε να μιλήσουμε λίγο για το τι να περιμένετε από αυτές και γενικά από τη νέα έκδοση της εφαρμογής. Ετοιμάζεται μία νέα έκδοση της εφαρμογής. Αυτές οι αλλαγές είναι η πρώτη φάση μίας μεγάλης ανανέωσης που σχεδιάζει να βελτιώσει την εμπειρία πριν από το παιχνίδι. Μαζί με τις αλλαγές στον patcher, ένα μεγάλο μέρος αυτής της φάσης είναι η εισαγωγή νέας βασικής τεχνολογίας στην εφαρμογή. Αυτό δε θα αλλάξει τίποτα ορατό σε εσάς, αλλά θα επιτρέψει τη σχεδίαση ερχόμενων ενημερώσεων. Φυσικά, […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Έχουμε μία σειρά από οπτικές αλλαγές για τον patcher και την αρχική σελίδα που θα μπουν στο ΡΒΕ σύντομα. Πριν κυκλοφορήσουν, θέλαμε να μιλήσουμε λίγο για το τι να περιμένετε από αυτές και γενικά από τη νέα έκδοση της εφαρμογής.

pvu-banner (1)

Ετοιμάζεται μία νέα έκδοση της εφαρμογής. Αυτές οι αλλαγές είναι η πρώτη φάση μίας μεγάλης ανανέωσης που σχεδιάζει να βελτιώσει την εμπειρία πριν από το παιχνίδι. Μαζί με τις αλλαγές στον patcher, ένα μεγάλο μέρος αυτής της φάσης είναι η εισαγωγή νέας βασικής τεχνολογίας στην εφαρμογή. Αυτό δε θα αλλάξει τίποτα ορατό σε εσάς, αλλά θα επιτρέψει τη σχεδίαση ερχόμενων ενημερώσεων. Φυσικά,  διατηρείται η ευστάθεια και η απόδοση του προγράμματος.

 

Κάνοντας ασφαλείς αλλαγές

Ας αρχίσουμε ορίζοντας τι εννοούμε όταν λέμε «εφαρμογή». Αυτό είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε πριν μπείτε στο παιχνίδι. Εκεί υπάρχουν πολλά συνδεδεμένα συστήματα που λειτουργούν για να σας βάλουν στη δράση.

Γι’ αυτό, η διατήρηση της σταθερότητας του League είναι πιο σημαντικό από όλα. Πρέπει η βασική τεχνολογία να είναι σωστά φτιαγμένη και μπορεί να τα υποστηρίξει τις ανάγκες σας. Επιλέχθηκαν λοιπόν τα λιγότερο κρίσιμα στοιχεία της εφαρμογής ως πρώτο στόχο ανανέωσης. Ο patcher και η αρχική σελίδα είναι καλοί υποψήφιοι, και επιτρέπουν να εισαχθεί νέα τεχνολογία χωρίς ρίσκο.

Μετά τις πρώτες αυτές κυκλοφορίες, θα γίνουν και μελλοντικές ανανεώσεις.

Τι έρχεται στο ΡΒΕ

Στις επόμενες εβδομάδες, θα δοκιμάσουμε τη νέα τεχνολογία στον patcher, που δίνει νέους τρόπους να παρουσιάζουμε πληροφορίες. Αυτή η τεχνολογία θα γίνει ένα βασικό δομικό στοιχείο για μελλοντικές ανανεώσεις.

Τώρα, ο patcher και η πρώτη σελίδα είναι ένας εύκολος τρόπος να δείτε νέα, όμως δεν είναι όσο καλά θα θέλαμε.

clpbe_EL_thumb

Work-in-progress: Ανανεωμένος patcher

Ας δούμε τον κύκλο δωρεάν ηρώων ως παράδειγμα. Ο παρών patcher δείχνει μερικές ονόματα στα νέα, όμως πρέπει να κάνετε κλικ για να δείτε την πλήρη λίστα. Με τις ερχόμενες αλλαγές μπορούμε να δείξουμε όλους τους ήρωες εύκολα. Οι σημειώσεις ενημέρωσης έχουν επίσης συμπεριληφθεί, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τις αλλαγές καθώς τις κατεβάζετε.

Αυτή η νέα μορφή επικεντρώνεται σε όλο το περιεχόμενο, με εικόνες και πληροφορίες για κάθε αντικείμενο. Προκειμένου να διευκολύνουμε τη ροή των πληροφοριών και μεγάλωσε patcher αρκετά. Επίσης, μεταφέρθηκαν όλες τις πληροφορίες (ποσοστό ενημέρωσης, περιοχή, διαθεσιμότητα) στο επάνω μέρος.

lppbe_EL_thumb

Work-in-progress: Ανανεωμένη αρχική σελίδα

Η αρχική σελίδα της εφαρμογής θα έχει παρόμοια στοιχεία σχεδιασμού με τον patcher με μερικούς έξτρα τύπους περιεχομένου. Ως μέρος αυτής της ανανέωσης, επεκτάθηκε το περιεχόμενο έως τις άκρες της οθόνης. Το μέγεθος της εφαρμογής μένει ίδιο, με μικροαλλαγές σαφήνειας στα κουμπιά του μενού.

Η εμπειρία σας πριν το παιχνίδι δεν θα αλλάξει ορατά από αυτήν την πρώτη κυκλοφορία. Η διαδικασία ενημέρωσης είναι η ίδια, οπότε μην περιμένετε να δείτε διαφορές ταχύτητας ή απόδοσης. Τα άλλα συστήματα είναι ίδια επίσης (εξειδικέυσεις, κατάστημα, κλπ.). Ο τελικός στόχος είναι να αλλάξουν όλα, όμως πρέπει να εξασφαλιστεί η σταθερότητα πρώτα.

Κοιτώνας στο μέλλον

Αυτές οι πρώτες ενημερώσεις δεν πρόκειται να αλλάξουν σημαντικά την εμπειρία παιχνιδιού σας, όμως είναι το πρώτο βήμα. Εάν δεν βλέπετε τις αλλαγές που θέλετε, μην ανησυχείτε καθώς είναι στη λίστα με τις προτεραιότητές της RIOT.

Όπως έχει δηλώσει, έχει μεγάλα σχέδια για την εφαρμογή και ανυπομονούμε να τα δούμε να πραγματοποιούνται στο άμεσο μέλλον!

πηγή : http://eune.leagueoflegends.com/el/news/game-updates/features/ananeosi-se-patcher-kai-arhiki-selida-sto-rve

Περισσότερα νέα για το League of Legends