Ανακοινώθηκε το Civilization: Beyond Earth. Το Civ πάει διάστημα

Η Firaxis ανακοίνωσε το επόμενο στάδιο εξέλιξης του αγαπημένου Civilization. Το Civilization: Beyond Earth πάει το κλασσικό turn-based strategy σε έναν εξωγήινο κόσμο για πρώτη φορά μετά το Alpha Centauri. Οι άνθρωποι δημιουργούν αποικίες σε έναν ξένο πλανήτη γεμάτο εξωγήινους πολιτισμούς. Οι σχέσεις με αυτούς όπως και οι επιλογές στις επιστήμες θα καθορίσουν για άλλη μια φορά την πορεία του πολιτισμού. Μπορείς να ακολουθήσεις την τεχνολογία και να χτίσεις βιονικούς commandosκαι να πας για Supremacy, μπορείς να διατηρήσεις την ανθρωπότητα στην τωρινή της μορφή σαν Purity παίκτης ή να σπουδάσεις τον πολιτισμό των εξωγήινων και να ακολουθήσεις τον δρόμο του […]

14/04/2014
Platform
 

Η Firaxis ανακοίνωσε το επόμενο στάδιο εξέλιξης του αγαπημένου Civilization. Το Civilization: Beyond Earth πάει το κλασσικό turn-based strategy σε έναν εξωγήινο κόσμο για πρώτη φορά μετά το Alpha Centauri.

Οι άνθρωποι δημιουργούν αποικίες σε έναν ξένο πλανήτη γεμάτο εξωγήινους πολιτισμούς. Οι σχέσεις με αυτούς όπως και οι επιλογές στις επιστήμες θα καθορίσουν για άλλη μια φορά την πορεία του πολιτισμού.

Μπορείς να ακολουθήσεις την τεχνολογία και να χτίσεις βιονικούς commandosκαι να πας για Supremacy, μπορείς να διατηρήσεις την ανθρωπότητα στην τωρινή της μορφή σαν Purity παίκτης ή να σπουδάσεις τον πολιτισμό των εξωγήινων και να ακολουθήσεις τον δρόμο του harmony παίκτη. Ότι κι αν διαλέξουμε θα επηρεάσει τις μονάδες και τα κτίρια μας όπως και τα θαύματα που μπορούμε να χτίσουμε. Οι Purity παίκτες μπορούν να κρατήσουν μακριά τους εξωγήινους με πλατφόρμες πολυβόλων ενώ οι Harmony μπορούν να να χρησιμοποιήσουν τεράστια τέρατα χρησιμοποιώντας εξωγήινο DNA.

 

Η νέα ιδέα στις τεχνολογίες που θα καλούμαστε να βρούμε είναι πως πια είναι σαν ιστός αράχνης οι διάφορες τεχνολογίες…   Αν ξεκινήσουμε προς τα αριστερά θα βρίσκουμε τεχνολογίες που θα ενώνουν την ανθρωπότητα με τα aliens, προς άλλες κατευθύνσεις θα βρίσκουμε τελείως διαφορετικά πράγματα όπως  terraforming technology, xeno-sciences και μονάδες τροχιάς που θα μπορούν να βομβαρδίζουν το έδαφος από κάτω τους.

Όλοι εμείς που δεν έχουμε χάσει κανένα επεισόδιο της σειράς από το ξεκίνημά της όταν εν έτη 1991 βγήκε το Civilization I σε 2 δισκέτες 5 1/4 σίγουρα το περιμένουμε με ανυπομονησία και με μεγάλες προσδοκίες!

Gamer since: 1983