Razer DeathAdder eSports Edition – Counter Logic Gaming

Razer DeathAdder eSports Edition – Counter Logic Gaming Διακήρυξε την υποταγή σας στους CLG εξοπλίζοντας τον εαυτό σας με το απόλυτο gaming όπλο τους

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

 

Η CLG Documentary καλύπτει κινηματογραφικά την ιστορία της αρχαιότερης επαγγελματική ομάδας League of Legends στον κόσμο. Χάρη στη συνεργασία των CLG με την Razer, για περιορισμένο χρονικό διάστημα μόνο, πηγαίνετε πίσω από τα παρασκήνια με τους pro-players, τη ζωή τους, τα κίνητρα, τις προσδοκίες και τους αγώνες τους.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Εργονομικός σχεδιασμός για δεξιόχειρες

Μετά το rage-quit των αντιπάλων σας από την απογοήτευση και την κούραση, θα εξακολουθείτε να κάνετε pwn, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό για δεξιόχειρες του Razer DeathAdder. Όπου, οι καμπύλες του παρέχουν μια άνετη εφαρμογή στο χέρι σας, κρατώντας σας άνετο και με μέγιστες αποδόσεις σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.

 • 6400dpi 4G Optical Sensor

Το Razer DeathAdder έχει αναβαθμιστεί με το πρώτο οπτικό αισθητήρα 6400 dpi του κόσμου. Επιτυγχάνοντας, έτσι, ένα νέο επίπεδο ταχύτητας και ακρίβειας, παίρνοντας την ίδια φυσική αίσθηση της κίνησης που οι παίκτες έχουν αγαπήσει, όταν χρησιμοποιούν έναν οπτικό αισθητήρα. Επίσης, να ρυθμίσετε το ποντίκι για την ειδική επιφάνειά σας και να προσαρμόσετε το όριο ανύψωσης για την ακρίβεια του αισθητήρα, ενδυναμώνοντάς σας με περισσότερο έλεγχο βαθμού τουρνουά, από ποτέ άλλοτε.

 • Counter Logic Gaming αποκλειστικός σχεδιασμός της ομάδας

Διακηρύξτε την υποταγή σας στους CLG εξοπλίζοντας τον εαυτό σας με το gaming όπλο που τους ευνόησε, ντυμένο στα χρώματα της ομάδας εικονικό μαύρο και άσπρο. Με την τροχό κύλισης και το λογότυπο της ομάδας να λάμπουν με ένα φωτεινό λευκό.

 • Razer Synapse 2.0

Η Razer φέρνει το παιχνίδι σας στην επόμενη γενιά, με το online cloud support. Αποθηκεύστε τα προσαρμοσμένα προφίλ σας του Razer DeathAdder (όσα μπορείτε να δημιουργήσετε, απεριόριστα) και συγχρονίστε τα από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω του cloud system. Αυτόματη λήψη του προγράμματος οδήγησης και ενημερώσεις των firmware με ευκολία.

http://www.razerzone.com/synapse2

 • Better Grip, Better Play

Η τελευταία έκδοση του Razer DeathAdder διαθέτει καουτσούκ υφή στις πλαϊνές λαβές που προωθούν την ευκολία του ελέγχου σύμφωνα με τα δάχτυλά σας. Είτε είστε ένας low-sense gamer που πρέπει να σηκώνει το ποντίκι συνεχώς, είτε ένας high-sense player που μετακινεί το ποντίκι σε απίστευτες ταχύτητες, αυτές οι λαβές εγγυώνται ότι το ποντίκι θα παραμένει σταθερό στο χέρι σας, ανά πάσα στιγμή.Υπάρχει ένας λόγος που το Razer DeathAdder είναι το πιο αγαπημένο* ποντίκι gaming παγκοσμίως και ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των κορυφαίων pro-gamers. Ο σχεδιασμός του γνωστοποιεί τη λειτουργία, και απλά σου δίνει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι – ένα ποντίκι που χτίστηκε για τη νίκη.

* “The Best Gaming Mouse: Razer DeathAdder”

http://kotaku.com/moneysaver-co-op-the-best-gaming-mouse-razer-deathadd-1182872814

 • Το Razer DeathAdder CLG Edition eSports αναπτύχθηκε με πληροφορίες από CLG progamers:

“Ο εργονομικός σχεδιασμός του Razer Deathadder (CLG Edition) είναι στο επόμενο επίπεδο. Τίποτα άλλο δε μου ταιριάζει, καθώς και με βοηθά να αποδίδω καλύτερα”

«Το ποντίκι της ομάδας μας, Razer DeathAdder (CLG Edition), έχει σχεδιαστεί με αντιολισθητικά κουμπιά αντίχειρα από καουτσούκ για επιπλέον πρόσφυση, κρατώντας με σε έλεγχο της κάθε πράξης. Κάθε άλλο ποντίκι είναι σκουπίδι. »

Όλα τα χαρακτηριστικά:

 • Τροχοί κύλισης

Οι τροχοί κύλισης είναι εξίσου σημαντικοί για να περάσει από μεγάλες ιστοσελίδες και έγγραφα, όπως είναι και για gaming. Είτε πρόκειται για το scope, να ρίξει μια χειροβομβίδα ή μεγέθυνση στο πεδίο της μάχης, χρειάζεται να είναι εξαιρετικά ισχυρό για το βαρύ καθήκον της κύλισης.

 • Hyperesponse κουμπιά

Από το πρώτο κιόλας gaming ποντίκι της Razer ως τώρα, τα κουμπιά των ποντικιών μας έχουν σχεδιαστεί για να είναι άκρως ευαίσθητα. Αυτό σημαίνει αυτό που σκέφτεστε, το δάχτυλό σας θα έχει ήδη κάνει το κλικ. Αξιοποιώντας εξαιρετικά ανθεκτικούς διακόπτες Omron, υπάρχει μια έντονη απτική ανάδραση για να τα δάχτυλά σας με κάθε ενεργοποίηση, ώστε να έχετε την απόλυτη διαβεβαίωση ότι κερδίζετε με ακρίβεια.

 • Άσπρος φωτισμός LED

Το Razer DeathAdder CLG διαθέτει έντονο λευκό φωτισμό στο τροχό κύλισης και στο λογότυπο της ομάδας.

 • Synapse 2.0

Το Synapse 2.0 δεν είναι απλά ένας τυπικός διαμορφωτής. Είναι γεμάτο με βασικές και προηγμένες προσαρμόσιμες δυνατότητες, ώστε το Razer DeathAdder σας να λειτουργεί ακριβώς με τον τρόπο που θέλετε εσείς.

Lift-off tracking

Οι Low-sensitivity gamers που ανυψώνουν τα άλλα ποντίκια μπορεί να εμφανίσουν τρέμουλο στον κέρσορα όσο λειτουργεί ο αισθητήρας εδάφους. Αυτό είναι ένα βάρος για τους παίκτες που χρειάζονται απόλυτη ακρίβεια στα παιχνίδια τους, όπως όταν ο κέρσορας φεύγει από τον στόχο και μπορεί να σημάνει τη διαφορά μεταξύ της νίκης και της ήττας. Στο Razer DeathAdder, αφού ο αισθητήρας έχει βαθμονομηθεί στην επιφάνεια, μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος εντοπισμού cut- off όταν το ποντίκι έχει ανυψωθεί. Αυτό εξασφαλίζει τη μείωση του τρεμουλίασματος. Έτσι ο στόχος σας μένει νεκρός στο στόχο ακόμα και καθώς κινείστε.

Surface calibration

Με τη βαθμονόμηση του Razer DeathAdder σας σε μια συγκεκριμένη επιφάνεια, δίνει τη δυνατότητα στον αισθητήρα να καταγράψει την επιφάνεια του, την τοπογραφία και άλλες τέτοιες ιδιότητες. Δεδομένου ότι οι μεταβολές στην επιφάνεια συνεχώς ανιχνεύονται, όπως οι κινήσεις του ποντικιού, είναι σε σύγκριση με την αρχική καταγραφή, ο αισθητήρας επιτρέπει να αντιδρά ταχύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Απεριόριστα προφίλ και άλλες συνθέσεις του

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έρχεται με το δικό του σύνολο των απαιτήσεων ελέγχου. Δεν περιορίζεται πλέον από τελευταίας γενιάς ενσωματωμένη μνήμη της συσκευής, Razer Synapse 2.0 φέρνει τον εγκέφαλο του Razer DeathAdder στο cloud, αυξάνοντας τον αριθμό των προφίλ μπορούν να αποθηκευτούν και διαμορφώσεις στο άπειρο και επιτρέπει, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πιο πολύπλοκες μακροεντολές .

Inter-device communication

Το ζεύγος Razer περιφερειακά για την απόλυτη combo gaming. Μπορείτε να αλλάξετε προσωρινά την ευαισθησία στο Razer ποντίκι κρατώντας πατημένο ένα πλήκτρο στο πληκτρολόγιο Razer σας ή να αλλάξετε γρήγορα τα προφίλ του πληκτρολογίου χρησιμοποιώντας το τροχό κύλισης με δυνατότητα προσαρμογής φωτισμού να αντανακλά σε αυτές τις αλλαγές. Ακόμη, δημιουργήστε μακροεντολές στο ποντίκι σας και να τις έχετε διαθέσιμες στο πληκτρολόγιό σας, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να κάνετε με το μυαλό κυψέλης που είναι στο Razer Synapse 2.0 .

 • Κουμπιά

 1. Αριστερό κλικ
 2. Τροχός κύλισης και μεσαίο κλικ
 3. Δεξί κλικ
 4. Αριστερή πλευρά κουμπί 1
 5. Αριστερή πλευρά κουμπί 2

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • 6400dpi 4G Optical Sensor
 • Εργονομικός σχεδιασμός για δεξιόχειρες με υφή πλευρικές λαβές από καουτσούκ
 • Πέντε ανεξάρτητα προγραμματιζόμενα κουμπιά Hyperesponse
 • Razer Synapse 2.0 Διαθέσημο
 • 1000Hz Ultrapolling
 • On-The-Fly Sensitivity adjustment
 • Always-On mode
 • 200 inches per second and 50g of acceleration
 • Zero-acoustic Ultraslick mouse feet
 • Gold-plated USB connector
 • Seven-foot, lightweight, braided fiber cable
 • Approximate size: 5.00”/127mm (Length) x 2.76” / 70mm (Width) x 1.73” / 44mm (Height)
 • Approximate weight : 0.23lbs / 105g

Απαιτήσεις συστήματος:

 • PC / Mac with USB port
 • Windows® 8/ Windows® 7 / Windows Vista® /
 • Windows® XP (32-bit)/ Mac OS X (v10.6-10.8)
 • Internet connection (for driver installation)
 • At least 35MB of hard disk space
 • Razer Synapse 2.0 registration (requiring a valid e-mail), software download, license acceptance, and internet connection needed to activate full features of product and for software updates. After activation, full features are available in optional offline mode.
Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags
,