Ανακοινώθηκε το NBA 2K14

The Reign Begins         Η 2Κ ανακοίνωσε το νέο μέλος της δημοφιλούς μπασκετικής σειράς με τον Lebron James να φιγουράρει στο εξώφυλλο. Το NBA 2K14   θα   κάνει  την εμφάνιση του για τις κονσόλες της υπάρχουσας γενιάς αλλά και για τις κονσόλες της επόμενης γενιάς με μοναδική εξαίρεση το Wii U. Σύμφωνα με τον 2K Sports Senior VP Jason Argent: «Δεν θα κυκλοφορήσει έκδοση για το Wii U. Αποφασίσαμε   πως   είναι   προτιμότερο   να   διαθέσουμε τους πόρους μας στην ανάπτυξη των εκδόσεων για τις κονσόλες της υπάρχουσας αλλά και της  επόμενης γενιάς.»  και […]

Genre
 
Publisher
 
Developer
 

The Reign Begins      

 

Η 2Κ ανακοίνωσε το νέο μέλος της δημοφιλούς μπασκετικής σειράς με τον Lebron James να φιγουράρει στο εξώφυλλο. Το NBA 2K14   θα   κάνει  την εμφάνιση του για τις κονσόλες της υπάρχουσας γενιάς αλλά και για τις κονσόλες της επόμενης γενιάς με μοναδική εξαίρεση το Wii U. Σύμφωνα με τον 2K Sports Senior VP Jason Argent: «Δεν θα κυκλοφορήσει έκδοση για το Wii U. Αποφασίσαμε   πως   είναι   προτιμότερο   να   διαθέσουμε τους πόρους μας στην ανάπτυξη των εκδόσεων για τις κονσόλες της υπάρχουσας αλλά και της  επόμενης γενιάς.»  και πρόσθεσε πως  «Η έκδοσης για τις κονσόλες επόμενης γενιάς θα είναι διαθέσιμη την πρώτη μέρας κυκλοφορίας τους».

Όσοι προ-παραγγείλουν το τίτλο για τις κονσόλες της υπάρχουσας γενιάς θα λάβουν δωρεάν το King James Bonus Pack. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει 10.000 VC πόντους, έξτρα υλικό για το καινούργιο  Path  to  Greatness mode (στο οποίο θα συμμετέχει και ο Lebron James),  την δυνατότητα να επιλέξουν τον Lebron James στο Blacktop mode αλλά και μια χαρακτηριστική in-game κίνηση του σταρ των Maiami Heat.

 

Το NBA 2K14 θα κυκλοφορήσει για Xbox 360 και Playstation 3 στις 1 Οκτωβρίου ενώ θα κάνει την εμφάνιση του και στα Xbox One, Playstation 4 την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους.

 

Η αποκάλυψη του αθλητή που θα φιγουράρει στο εξώφυλλο του NBA 2K14

Περισσότερα νέα για το NBA 2K14