To Ghostrunner επανέρχεται με Free Modes, νέα DLC και με φυσική έκδοση στο Switch τον Ιούνιο!

Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι το Ghostrunner θα κυκλοφορήσει σε φυσική έκδοση για το Nintendo Switch στις 25 Ιουνίου του 2021

Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι το Ghostrunner θα κυκλοφορήσει σε φυσική έκδοση για το Nintendo Switch στις 25 Ιουνίου του 2021

Οι συν-εκδότες 505 Games & All In! Games, μαζί με τους developers One More Level, 3D Realms, και Slipgate Ironworks™ λάνσαραν free game modes and το paid Metal Ox Pack για το Ghostrunner, ένα πρώτου προσώπου cyberpunk parkour action game.

Οι δωρεάν ενημερώσεις που θα είναι διαθέσιμες από σήμερα περιλαμβάνουν τη λειτουργία Kill Run, μια λειτουργία παιχνιδιού με αυστηρούς χρονικούς στόχους και τη μεγαλύτερη πρόκληση του Dharma Tower. Στη λειτουργία Kill Run, οι παίκτες σκοτώνουν εχθρούς για να προσθέσουν πολύτιμα δευτερόλεπτα στο χρονόμετρο, να περάσουν από τμήματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να ανέβουν στους πίνακες κατάταξης. Οι παίκτες μπορούν επίσης να καταγράψουν τις πιο κομψές στιγμές τους από μια εντελώς νέα προοπτική με τη Λειτουργία φωτογραφιών. Σπάστε τον τέταρτο τοίχο για την τέλεια γωνία και δείτε τον cyberpunk κόσμο του Ghostrunner όπως ποτέ άλλοτε.

Το Metal Ox Pack γιορτάζει τη χρονιά του Ox με τέσσερα νέα κατάνα και γάντια διαμορφωμένα σύμφωνα με τις κομφούκιες αρχές και αρετές. Καλοσύνη. Δικαιοσύνη. Ιεροτελεστία. Ακεραιότητα.

To Ghostrunner θα κυκλοφορήσει σε φυσική έκδοση για το Nintendo Switch στις 25 Ιουνίου του 2021 και θα περιλαμβάνει όλες τις αναβαθμίσεις που έχουν γίνει έως τώρα από την περσινή ψηφιακή κυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένων βελτιώσεων απόδοσης, σταθερότητας, ελέγχου και γραφικών.

Το Ghostrunner είναι ένα παιχνίδι 3D action slasher με οπτική πρώτου προσώπου, ο ήρωας είναι ένα ανδροειδές που προτιμά την μάχη σώμα με σώμα. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ικανοτήτων κίνησης για να διαλέξετε, όπως τρέξιμο σε τοίχους, ολίσθηση, επιβράδυνση χρόνου με σκοπό την αποτελεσματική εξάλειψη όλων των στόχων! Σαν παίκτης έχετε ένα στόχο, επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη μηχανική θανάτωσης και τη δυναμική κινητικότητά σας για να επιβιώσετε. Πρέπει να πολεμήσετε καθ’ όλη την πορεία σας με σκοπό να υποτάξετε τον τύραννό Keymaster και να αποτρέψετε την εξαφάνιση της ανθρωπότητας.

Το Ghostrunner είναι τώρα διαθέσιμο για Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Amazon Luna, και PC μέσω Steam, Epic Games Store, και GOG. Το Ghostrunner θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και Xbox Series X|S μέσα στο 2021, με δωρεάν αναβάθμιση για τους κατόχους PS4 και Xbox One εκδόσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το the official website.

Περισσότερα νέα για το Ghostrunner