Το World of Warships κλείνει 5 χρόνια και το γιορτάζει!

Η Ενημέρωση 0.9.8, φέρνει ένα μόνιμο campaign με τον τίτλο «Five Epochs of the Navy», μία νέα κατασκευή Ναυπηγείου στοχευμένη στο Αμερικάνικο Tier VIII Anchorage , ένα νέο προσωρινό τύπο αγώνων “Asymmetric Battle”, και πολλά άλλα

Publisher
 
Developer
 

Η Ενημέρωση 0.9.8, φέρνει ένα μόνιμο campaign με τον τίτλο «Five Epochs of the Navy», μία νέα κατασκευή Ναυπηγείου στοχευμένη στο Αμερικάνικο Tier VIII Anchorage , ένα νέο προσωρινό τύπο αγώνων “Asymmetric Battle”, και πολλά άλλα

World of Warships γιορτάζει την 5η επέτειο του αυτό τον Σεπτέμβριο με ένα ξεχωριστό και μεγάλο Update, το οποίο είναι Live σήμερα, φέρνοντας μια νέα μόνιμη εκστρατεία για τον εορτασμό της Ναυτικής Ιστορίας στο πέρασμα των ετών, ένα νέο Ναυπηγείο με το Αμερικάνικο Tier VIII cruiser Anchorage, ένα νέο τύπο μάχης και πολλά εορταστικά bonus δώρα για όλους τους παίκτες.

Ένα νέο Trailer για τα 5 χρόνια World of Warships, μπορείτε να το δείτε εδώ:

Η ενημέρωση 0.9.8, εισάγει ένα νέο Campaign με τίτλο «Five Epochs of the Navy” που τιμά την ιστορία της Ναυπηγικής. Οι ναυτικοί λάτρεις μπορούν να ταξιδέψουν σε διαφορετικές περιόδους της Ναυπηγικής ιστορίας, ολοκληρώνοντας 50 στόχους μέσα από 5 διαφορετικές αποστολές. Έχοντας ολοκληρώσει τον στόχο σας, θα ξεκλειδώσετε ένα μόνιμο καμουφλάζ Epoch, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί σε Tier IX πλοία. Η νέα campaign έρχεται επίσης με την συλλογή Five Epochs του Ναυτικού, όπου θα ταξιδέψει του παίκτες σε ένα ταξίδι μέσα από 5 διαφορετικές ιστορικές εποχές της ναυτικής μηχανικής. Τα στοιχεία της συλλογής μπορούν να ληφθούν από τα ίδιου ονόματος Container.

Η ενημέρωση 0.9.8 θα προσφέρει επίσης το νέο προσωρινό Battle Type- Asymmetric Battle – το οποίο θα είναι διαθέσιμο τις δύο πρώτες εβδομάδες της επετείου 5 χρόνων. Ιστορικά, οι πραγματικές ναυτικές μάχες είχαν έναν άνισο αριθμό μαχητών σε κάθε μάχη, αποδεικνύοντας ότι η σωστή τακτική και στρατηγική είναι το κλειδί της νίκης απέναντι σε ισχυρούς εχθρούς. Στο Asymmetric Battle Type, μία ομάδα 5 έως 5 πλοία Tier VII – VIII, θα πολεμήσει ενάντια σε ομάδες από 9 έως 12 πλοία Tier V – VI. Κερδίζοντας μάχες, οι παίκτες θα παίρνουν ένα προσωρινό resource – Battle Tokens.

Οι παίχτες μπορούν να κατασκευάσουν ένα νέο Tier VIII cruiser, το Anchorage, σε μία νέα Ναυπηγική βάση. To In-Game Build του Anchorage περιλαμβάνει 20 φάσεις, με τις 18 από αυτές διαθέσιμες για να ολοκληρωθούν βάση κατεύθυνσης. Ολοκληρώνοντας, όλες τις φάσεις – επίσης δυνατόν με το να δαπανήσετε και doubloons- οι παίκτες θα ανταμειφθούν με το Anchorage και το εθνικό της Camouflage, ένα 10-skill Commander, μία θέση λιμανιού, και μία αναμνηστική σημαία.

Επιπροσθέτως, η Ενημέρωση 0.9.8 επιτρέπει στους παίκτες να λάβουν ένα εορταστικό bonus για την πρώτη τους νίκη σε αυτήν την ενημέρωση, σε κάθε πλοίο από Tier V και άνω. Τα rewards, περιλαμβάνουν 2x World of Warships Anniversary καμουφλάζ για Tier V – VII πλοία, 1x Gift Container για Tier IX πλοία, και 1x SuperContainer για Tier X πλοία. Συνοψίζοντας, αυτό το νέο Update επίσης, ξεκινά μία νέα Season από Ranked Battles για Tier X πλοία σε μορφή 8vs8, καθώς και εισάγει νέες visual βελτιώσεις όπως ενισχυμένη ομίχλη.

Περισσότερα νέα για το World of Warships