Η Sony ανακοινώνει τα κορυφαία, ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-1000XM41

Η Sony ανακοινώνει τα κορυφαία, ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-1000XM41

Η Sony ανακοινώνει τα κορυφαία, ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-1000XM41

Η Sony παρουσίασε πρόσφατα τα WH-1000XM4, τα ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου 4ης γενιάς που ανήκουν στη βραβευμένη οικογένεια 1000X της εταιρείας. Τα καινούργια ακουστικά προσφέρουν όλη την τεχνολογία των εξαιρετικά δημοφιλών WH-1000XM3 που αγαπήθηκε πολύ, αλλά και πρόσθετα έξυπνα χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να εξατομικεύσετε και να ελέγξετε τη μουσική σας, να βελτιώσετε την

εξουδετέρωση θορύβου και να προσαρμόσετε τον ήχο του περιβάλλοντος αυτόματα, βάσει των προτιμήσεών σας για μια ανώτερη εμπειρία ακρόασης.

Απόλυτη ησυχία, απαράμιλλος ήχος Είτε πετάτε κάπου μακριά είτε χαλαρώνετε σε ένα καφέ, τα ακουστικά WH-1000XM4 προσφέρουν την καλύτερη από ποτέ απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου της Sony, μειώνοντας ήχους υψηλής και μέσης συχνότητας. Με δύο μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό που χρησιμοποιούνται για την εξουδετέρωση θορύβου, η τεχνολογία Dual Noise Sensor «συλλαμβάνει» το θόρυβο του περιβάλλοντος και διαβιβάζει τα δεδομένα στον αξιόπιστο επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1. Στη συνέχεια, ένα νέο BLUETOOTH® Audio SoC (Σύστημα σε τσιπ) ανιχνεύει και προσαρμόζεται στα σήματα μουσικής και θορύβου σε συχνότητα πάνω από 700 φορές το δευτερόλεπτο. Χρησιμοποιώντας νέο αλγόριθμο, ο επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1 εφαρμόζει τη λειτουργία εξουδετέρωσης σε πραγματικό χρόνο. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να εστιάσει περισσότερο στην αγαπημένη του μουσική και να αποκλείσει το χάος, που επικρατεί στον έξω κόσμο.

Χρησιμοποιώντας Edge-AI, το DSEE Extreme™ αναδιαμορφώνει με μεγαλύτερη ακρίβεια τον ήχο, που χάθηκε κατά τη διάρκεια της ψηφιακής συμπίεσης, για εμπειρία σε πλήρη πιστότητα. Το Edge-AI αναλύει τη μουσική σε πραγματικό χρόνο και αναγνωρίζει την ενορχήστρωση, τα μουσικά είδη και τα μεμονωμένα στοιχεία του κάθε τραγουδιού, ώστε να επαναφέρει το μεγάλο εύρος ήχων, που χάνονται στη συμπίεση, για μια πλούσια, περισσότερο ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης. Για να δημιουργήσει αυτό το σύστημα ΑΙ, η Sony συνεργάστηκε με τα Sony Music Studios Tokyo για να συλλέξει δεδομένα σχετικά με τη μουσική και να συγκεντρώσει πραγματικά στοιχεία, σχετικά με τον τρόπο σύνθεσης συγκεκριμένων μουσικών σημάτων.

Το «360 Reality Audio», μια νέα, συναρπαστική εμπειρία ακρόασης, μπορείτε να την απολαύσετε με τα ακουστικά WH-1000XM4, όταν τα συνδυάζετε με ένα Android™ smartphone/iPhone, το οποίο έχει εγκατεστημένη εφαρμογή υπηρεσιών streaming2. Η «360 Reality Audio» εμπειρία ακρόασης σάς κάνει να «βυθιστείτε» στη μουσική σας, σαν να βρίσκεστε μπροστά από τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη. Οι ακροατές μπορούν να απολαύσουν ένα προσαρμοσμένο συναρπαστικό μουσικό πεδίο, που είναι τέλεια βελτιστοποιημένο για κάθε μεμονωμένο χρήστη όταν χρησιμοποιεί τα ακουστικά WH-1000XM4 και την εφαρμογή «Sony | Headphones Connect”3.

Έξυπνη εμπειρία ακρόασης, όπως καμία άλλη Το «Adaptive Sound Control» στα WH-1000XM4 είναι μια έξυπνη λειτουργία, η οποία ανιχνεύει το που βρίσκεσαι και το τι κάνεις και στη συνέχεια προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου του περιβάλλοντος για ιδανική εμπειρία ακρόασης. Με τον καιρό, το «Adaptive Sound Control» «μαθαίνει» να αναγνωρίζει τοποθεσίες που επισκέπτεστε συχνά, όπως τον χώρο εργασίας, το γυμναστήριο ή το αγαπημένο σας καφέ, και προσαρμόζει τον ήχο, ώστε να ταιριάζει με την περίσταση. Έτσι, εάν ταξιδεύετε, μπορείτε να «χαθείτε στο ταξίδι σας» χωρίς να διακόπτουν τα αγαπημένα σας κομμάτια ήχοι από το περιβάλλον. Ακόμα, εάν περπατάτε, μπορείτε να μένετε σε επαφή με το περιβάλλον, ενώ απολαμβάνετε τη μουσική σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε συχνά και τις ρυθμίσεις που προτιμάτε μέσω της εφαρμογής «Sony | Headphones Connect» και οι ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος θα ενημερώνονται αυτόματα, όταν μετακινείστε μεταξύ διαφορετικών σημείων4.

Καθημερινή ευκολία Καινούργια στα WH-1000XM4 είναι η καινοτόμος λειτουργία «Speak-to-Chat», που σάς επιτρέπει να πραγματοποιήσετε σύντομες συζητήσεις, χωρίς να αφαιρέσετε τα ακουστικά σας, διευκολύνοντάς την παραγγελία του καφέ σας, ενώ ακούτε μουσική. Απλά μιλήστε και τα ακουστικά θα αναγνωρίσουν τη φωνή σας, θα σταματήσουν τη μουσική και θα επιτρέψουν να ακούσετε τον ήχο του περιβάλλοντος, ώστε να πραγματοποιήσετε μία συνομιλία χωρίς να τα αφαιρέσετε. Η μουσική θα ξεκινήσει να αναπαράγεται ξανά 30 δευτερόλεπτα5 αφότου μιλήσετε για τελευταία φορά. Η λειτουργία «Quick Attention» είναι διαθέσιμη στα WH-1000XM4, οπότε, αν θέλετε να ακούσετε μια ανακοίνωση ή να πείτε κάτι σύντομα, απλά τοποθετείτε το δεξί σας χέρι πάνω από το ακουστικό για να μειώσετε την ένταση στιγμιαία και να ακούσετε τον ήχο του περιβάλλοντος.

Τα WH-1000XM4 κυκλοφορούν τώρα με λειτουργία “wearing detection”. Τα ακουστικά ανιχνεύουν αν τα φοράτε και προσαρμόζουν ανάλογα την αναπαραγωγή για εξοικονόμηση ισχύος μπαταρίας. Χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα εγγύτητας (proximity sensor) των ακουστικών και τους δύο αισθητήρες επιτάχυνσης, τα ακουστικά σταματούν αυτόματα τη μουσική όταν τα αφαιρείτε και συνεχίζουν την αναπαραγωγή, όταν τα φοράτε ξανά, παρέχοντας μια ξεκούραστη εμπειρία ακρόασης.

Τα WH-1000XM4 διαθέτουν νέα τεχνολογία Precise Voice Pickup. Αυτή ελέγχει τέλεια πέντε από τα μικρόφωνα στα ακουστικά και εκτελεί προηγμένη επεξεργασία ηχητικού σήματος για τη λήψη φωνών με σαφήνεια και ακρίβεια για κλήσεις hands-free και «Speak-to-Chat».

Επιδίωξη απόλυτης σχεδίασης Τα WH-1000XM4 συνδυάζουν εκλεπτυσμένο στυλ με εξαιρετική άνεση και ελαφρύ σχεδιασμό, τόσο που σχεδόν δεν θα καταλαβαίνετε ότι τα φοράτε. Σχεδιασμένα για αυτούς που ταξιδεύουν συχνά, τα εξαιρετικά μαλακά ακουστικά, που ανακουφίζουν από την πίεση, κατανέμουν ομοιόμορφα την πίεση και βελτιώνουν την επαφή με τα ακουστικά για σταθερή εφαρμογή.

Για απόλυτη ευκολία, τα WH-1000XM4 μπορούν να συζευχθούν με δύο συσκευές BLUETOOTH® ταυτόχρονα6. Σε μια εισερχόμενη κλήση, τα ακουστικά σας καταλαβαίνουν ποια συσκευή χτυπά και συνδέονται αυτόματα με τη σωστή. Θα έχετε επίσης την δυνατότητα εναλλαγής των ακουστικών σας σε οποιαδήποτε από τις δύο συσκευές γρήγορα και ομαλά με ένα απλό άγγιγμα.

Τα WH-1000XM4 διαθέτουν NFC και BLUETOOTH® και έχουν διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ώρες7 και λειτουργία γρήγορης φόρτισης που σας παρέχει έως και 5 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής μετά από 10 λεπτά φόρτισης8.

Τα WH-1000XM4, επίσης, υποστηρίζουν το χρήσιμο νέο χαρακτηριστικό Fast Pair (Γρήγορο Ζεύγος) της Google, το οποίο επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα που αφήσατε τα ακουστικά σας, απλά καλώντας τα.

Το τελευταίο μοντέλο περιέχει τους ίδιους χειρισμούς αφής, όπως και το προηγούμενο, με βελτιστοποιήσεις για Google Assistant και Amazon Alexa, ώστε να κανονίζετε τη μέρα σας, ρωτώντας το αγαπημένο σας «φωνητικό βοηθό». 9

Τα κορυφαία ασύρματα ακουστικά WH-1000XM4 με λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου θα είναι διαθέσιμα από τον Αύγουστο σε μαύρο και ασημί.