WWE 2K19 | Review

Το WWE 2K19, πραγματοποίησε σημαντικές βελτιώσεις καθιστώντας το σίγουρα ένα από τα πιο ρεαλιστικά παιχνίδια

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developers
,  

Το WWE 2K19, ύστερα από αρκετές προσπάθειες της σειράς στο παρελθόν, πραγματοποίησε σημαντικές βελτιώσεις καθιστώντας το σίγουρα ένα από τα πιο ρεαλιστικά παιχνίδια του franchise έως τώρα.

Ειδικότερα, το My Career μετά από το 2K15 επιτέλους δείχνει καλά σημάδια. Πιο συγκεκριμένα, τα cutscenes, το voice acting καθώς και οι χαρακτήρες αλλάζουν ανάλογα με την ιστορία σου. Πέρα από αυτό, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μέσα στο ring ακούγονται και οι φωνές των γνωστών wrestlers του WWE, γεγονός το οποίο κάνει την gaming εμπειρία πιο ρεαλιστική. Το progression του 2K19, όπως και σε κάθε My Career άλλωστε, σε αναγκάζει να ξεκινήσεις τον χαρακτήρα σου από το απόλυτο μηδέν και σταδιακά με την προσπάθειά σου να αναδεικνύεσαι στον κόσμο του WWE. Σε αυτό θα συμβάλλουν τα stats τα οποία μπορούν να αναβαθμιστούν εφόσον αξιοποίησεις τα skills points που θα μαζεύεις από την εμπειρία σου στο παιχνίδι.

Το progression μπορεί να θεωρηθεί αρκετά κουραστικό, αλλά εν τέλει θα σε βοηθήσει ώστε να ανέβεις στα ranks του WWE. Από την άλλη, το καλοφτιαγμένο story καθιστά πιο ενδιαφέρον το σχετικά αργοκίνητο character progression.

Επιπρόσθετα, και σε αυτό το WWE υπάρχουν τα λεγόμενα loot boxes, τα οποία περιέχουν ποικίλες νέες κινήσεις και cosmetic items. Φυσικά, τα συγκεκριμένα κουτιά έχεις τη δυνατότητα να τα αγοράσεις με το in-game currency που διαθέτεις.

Το νέο αυτό WWE φέρνει πίσω το αγαπημένο σε πολλούς showcase mode, με πρωταγωνιστή τον Daniel Bryan. Στο συγκεκριμένο mode, ουσιαστικά επαναλαμβάνεις στιγμές από την καριέρα του ίδιου του Daniel έχοντας ως objective,s κινήσεις που είχε κάνει ο ίδιος κατά τη διάρκεια εκείνου του πραγματικού αγώνα.

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι παρουσιάζει κάποια μικρά bugs. Παρόλ’ αυτά έχει εμφανίσει αναμφίβολα αξιοσημείωτες βελτιώσεις στο My Career, έχοντας παράλληλα επαναφέρει το showcase mode. Χάρη σε όλα αυτά, έχει καταφέρει να δώσει μια φρέσκια πνοή στα series και αν αφιερώσει λίγη περισσότερη δουλειά στο progression system θα μπορέσει μετά απο καιρό να κάνει την πλήρη επαναφορά του στον κόσμο του Gaming.

Περισσότερα νέα για το WWE 2K19