Στο Devil May Cry 5 σκοτώνεις με το… καπέλο! (vid)

Ένα βίντεο από το gameplay του Devil May Cry 5 μας δείχνει ότι ο Dante χτυπά τους δαίμονες με τη μοτοσικλέτα του. Ωστόσο, τα παρακάτω βίντεο μας παρουσιάζουν και κάτι… έξτρα για το DMC 5 καθώς ο ήρωας μας με τα ασημένια μαλλιά χτυπάει κακούς με το καπέλο του. Όπως καταγράφηκε στο New York Comic-Con του Σαββατοκύριακου (μέσω του Eurogamer), ο Ντάντε φέρεται να φοράει το Faust Hat του, το οποίο δίνει στον ήρωα μας μια σειρά υπερδυνάμεων. Το ίδιο το καπέλο μοιάζει με το καπέλο που συναντήσαμε στο Devil May Cry 4 και φορούσε ο Faust – ένα δαίμονα […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ένα βίντεο από το gameplay του Devil May Cry 5 μας δείχνει ότι ο Dante χτυπά τους δαίμονες με τη μοτοσικλέτα του. Ωστόσο, τα παρακάτω βίντεο μας παρουσιάζουν και κάτι… έξτρα για το DMC 5 καθώς ο ήρωας μας με τα ασημένια μαλλιά χτυπάει κακούς με το καπέλο του.

Όπως καταγράφηκε στο New York Comic-Con του Σαββατοκύριακου (μέσω του Eurogamer), ο Ντάντε φέρεται να φοράει το Faust Hat του, το οποίο δίνει στον ήρωα μας μια σειρά υπερδυνάμεων. Το ίδιο το καπέλο μοιάζει με το καπέλο που συναντήσαμε στο Devil May Cry 4 και φορούσε ο Faust – ένα δαίμονα χαμηλότερου επιπέδου που θεωρούνταν συγγενής του Mephisto.

Στην πράξη, το καπέλο Faust τροφοδοτείται από κόκκινες σφαίρες και φαίνεται να τα μετατρέπει σε mana.

Περισσότερα νέα για το Devil May Cry 5