Περισσότεροι από 17.000 επισκέπτες στο Digital Expo 2018 Powered By Stoiximan!

Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Digital Expo 2018 Powered By Stoiximan

Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Digital Expo 2018 Powered By Stoiximan στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, από το GameSpace.gr σε συνεργασία με το Mediterranean College.

Παρά τη καταρρακτώδη βροχή, περισσότεροι από 17.000 επισκέπτες «πλημμύρισαν» το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου! Εκεί, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τις νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών, να συμμετάσχουν σε 21 τουρνουά σε υπολογιστές και κονσόλες, καθώς και να δουν από κοντά αγαπημένους YouTubers.

Οι παρευρισκόμενοι μπόρεσαν ακόμα να γνωρίσουν καινοτόμα παιχνίδια και υπηρεσίες των Ελληνικών Game Studios και Startups, να παρακολουθήσουν ακαδημαϊκά σεμινάρια και παρουσιάσεις από εταιρείες Τεχνολογίας όπως η Google και η Nvidia, και να έρθουν σε επαφή με retro κονσόλες και υπολογιστές από την Amigahellas.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν ακόμα τουρνουά σε Card Games, ο Ελληνικός Προκριματικός του Red Bull Escape Room World Championship, καθώς και ο Freerunning-Parkour διαγωνισμός, DK’s Battle Of Style.

Περισσότεροι από 170 Cosplayers έδωσαν τον δικό τους τόνο στην εκδήλωση, ενώ 30 Artists παρουσίασαν τα έργα τους!

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με τη παρουσία σας παρά τις καιρικές συνθήκες!

Ευχαριστούμε τον Powered by Χορηγό της εκδήλωσης STOIXIMAN, καθώς και τον Gaming Ambassador της εκδήλωσης, Omen by HP.

Ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην εκδήλωση, τους Gold χορηγούς Bloody, Gioteck και SPRAYGROUND, τους Silver χορηγούς PlayStation®, Razer, CD Media, IGE S.A., Wizz Net Station, L’artigiano και Pringles, καθώς και τους Bronze χορηγούς, OtakuStore.gr, AnimeHouse.gr, Fantasy-Shop και Κάισσα.

Χορηγοί Επικοινωνίας: RISE TV, Zougla, nostosfm, Thats Life, MAXMAG, Alt-Tab, ninty.gr, PSaddict.gr, Busted.gr, VG24.gr, WLGaming, gameslife, 4Gamers, TeamInGame, IGN Greece, Digital Life, PC Building GR, Cosplayers//GR, Greek Otaku Radio, Sportsking.gr, Debut.gr, BullMp.com, Hellenic Media Group

Υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Με την υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Αθήνας

Την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβε το The MÉTA Project! Ακολουθούν video και περισσότερες φωτογραφίες!