Έρχεται το Assassin’s Creed 3: Remastered!

Ένα έξτρα δώρο θα έχουν όσοι αγοράσουν το Season Pass για το Assassin’s Creed Odyssey καθώς η Ubisoft ανακοίνωσε την επανέκδοση του Assassin’s Creed 3! Η remastered αυτή έκδοση θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Μάρτιο για Xbox One, Ps4 και PC. Θα αποτελεί και ξεχωριστό τίτλο όποτε δεν θα είναι απαραίτητο να έχει κανείς το Odyssey για να το αποκτήσει. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να «σκάψουν» στις ρίζες της σειράς Assassin’s Creed παίζοντας τον τίτλο που κυκλοφόρησε το 2012. Ας μην ξεχνάμε πως το τρίτο μέρος του AC είχε εξαιρετικά σχόλια για την ποιότητα την […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ένα έξτρα δώρο θα έχουν όσοι αγοράσουν το Season Pass για το Assassin’s Creed Odyssey καθώς η Ubisoft ανακοίνωσε την επανέκδοση του Assassin’s Creed 3!

Η remastered αυτή έκδοση θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Μάρτιο για Xbox One, Ps4 και PC. Θα αποτελεί και ξεχωριστό τίτλο όποτε δεν θα είναι απαραίτητο να έχει κανείς το Odyssey για να το αποκτήσει.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να «σκάψουν» στις ρίζες της σειράς Assassin’s Creed παίζοντας τον τίτλο που κυκλοφόρησε το 2012.

Ας μην ξεχνάμε πως το τρίτο μέρος του AC είχε εξαιρετικά σχόλια για την ποιότητα την ποικιλία πραγμάτων που κρατούσαν απασχολημένους τους παίχτες κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επανέκδοση του παιχνιδιού.

Περισσότερα νέα για το Assassin's Creed 3 remastered