Επιστρέφει το Onimusha: Warlords σε PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC!

Οι αγαπημένοι σαμουράι της Capcom κάνουν την επανεμφάνιση τους στις αρχές στις 25 Ιανουαρίου όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία! Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια Remastered μορφή της καλύτερης έκδοσης της σειράς Onimusha, το Warlords. Η Remastered λοιπόν έκδοση θα διαθέτει νέα χαρακτηριστικά όπως βελτιωμένα γραφικά High Definition, χρήση αναλογικών μοχλών, Widescreen και display options. Επιπλέον, οι παίχτες θα έχουν την επιλογή ευκολίας του παιχνιδιού στην αρχή και θα απολαύσουν το ολοκαίνουριο Soundtrack! Μια καλή ευκαιρία να νοσταλγήσουν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι μέσα από ένα πετυχημένο παιχνίδι της Capcom. Το Onimusha: Warlords θα κοστίζει 19.99

Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι αγαπημένοι σαμουράι της Capcom κάνουν την επανεμφάνιση τους στις αρχές στις 25 Ιανουαρίου όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια Remastered μορφή της καλύτερης έκδοσης της σειράς Onimusha, το Warlords.

Η Remastered λοιπόν έκδοση θα διαθέτει νέα χαρακτηριστικά όπως βελτιωμένα γραφικά High Definition, χρήση αναλογικών μοχλών, Widescreen και display options.

Επιπλέον, οι παίχτες θα έχουν την επιλογή ευκολίας του παιχνιδιού στην αρχή και θα απολαύσουν το ολοκαίνουριο Soundtrack!

Μια καλή ευκαιρία να νοσταλγήσουν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι μέσα από ένα πετυχημένο παιχνίδι της Capcom. Το Onimusha: Warlords θα κοστίζει 19.99

Περισσότερα νέα για το Onimusha: Warlords