Έρχεται το Dark Souls Trilogy για PS4 και Xbox One! (vid)

Να θυμίσει στους φαν της σειράς τους χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους που πέθαναν στο παιχνίδι σχεδιάζει η Bandai Namco εκδίδοντας την τριλογία του Dark Souls σε ένα πακέτο! Το Dark Souls Trilogy θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 19 Οκτωβρίου σε PS4 και Xbox One με την τιμή του να ανέρχεται στα 80 δολλάρια. Δείτε το επίσημο trailer: Αναλυτικά, το εν λόγω πακέτο θα περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια: Dark Souls: Remastered, Dark Souls II: Scholar of the First Sin και το Dark Souls III: The Fire Fades Edition. Συνεπώς, θα είναι και τα τρία παιχνίδια στην πληρέστερη μορφή τους με τα τελευταία του […]

Να θυμίσει στους φαν της σειράς τους χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους που πέθαναν στο παιχνίδι σχεδιάζει η Bandai Namco εκδίδοντας την τριλογία του Dark Souls σε ένα πακέτο!

Το Dark Souls Trilogy θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 19 Οκτωβρίου σε PS4 και Xbox One με την τιμή του να ανέρχεται στα 80 δολλάρια.

Δείτε το επίσημο trailer:

Αναλυτικά, το εν λόγω πακέτο θα περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια: Dark Souls: Remastered, Dark Souls II: Scholar of the First Sin και το Dark Souls III: The Fire Fades Edition. Συνεπώς, θα είναι και τα τρία παιχνίδια στην πληρέστερη μορφή τους με τα τελευταία του patches και DLC. Τα παιχνίδια θα βρίσκονται σε steelbook case. Ωστόσο, η πρώτη Souls έκδοση, το Demon’s Souls, δεν θα περιλαμβάνεται.

Μάλιστα, στην επίσημη ανακοίνωση ο εκτελεστικός διευθυντής της Bandai Namco, Jehn Tsang ανέφερε: «Το Dark Souls Trilogy δίνει σε αυτούς που δεν έχουν παίξει Dark Souls την σπουδαία ευκαιρία να μυηθούν στην σειρά παιχνιδιών που θεωρείται μία από τις κορυφαίες της τελευταίας δεκαετίας.»

«Η Μαγεία του Dark Souls κρύβεται στην δυνατότητα πρόκλησης των παιχτών σε ένα άκρως επιβραβευτικό gameplay και στη μεταφορά μιας αίσθησης ευφορίας όταν καταφέρνει να κερδίσει ένα εξαιρετικά δύσκολο boss ή area στο παιχνίδι.» 

Περισσότερα νέα για το Dark Souls Trilogy