Κανένα νέο Assassin’s Creed μέσα στο 2019, σύμφωνα με την Ubisoft!

Όσοι επιζητούν καινούργια έκδοση της σειράς Assasin’s Creed θα χρειαστεί να περιμένουν καθώς η εταιρία παραγωγής ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει νέο παιχνίδι μέσα στο 2019! Μάλιστα, η ίδια Ubisoft τόνισε πως η εταιρία θα αφοσιωθεί την ερχόμενη χρονιά στο Assasin’s Creed: Odyssey ώστε να προσθέσει σε αυτό νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες παιχνιδιού. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Gamescom, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ubisoft, Ιβές Γκιγιεμοτ πρόσθετε τα εξής: «Όταν πάρεις το Odyssey αυτή τη χρονιά, θα το πάρεις και για τα επόμενα 2 χρόνια βασικά.»  «Στη σειρά Assassin’s, είχαμε ήδη κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι το 2018 και τώρα φτιάξαμε αυτό […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Όσοι επιζητούν καινούργια έκδοση της σειράς Assasin’s Creed θα χρειαστεί να περιμένουν καθώς η εταιρία παραγωγής ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει νέο παιχνίδι μέσα στο 2019!

Μάλιστα, η ίδια Ubisoft τόνισε πως η εταιρία θα αφοσιωθεί την ερχόμενη χρονιά στο Assasin’s Creed: Odyssey ώστε να προσθέσει σε αυτό νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες παιχνιδιού.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Gamescom, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ubisoft, Ιβές Γκιγιεμοτ πρόσθετε τα εξής:

«Όταν πάρεις το Odyssey αυτή τη χρονιά, θα το πάρεις και για τα επόμενα 2 χρόνια βασικά.» 

«Στη σειρά Assassin’s, είχαμε ήδη κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι το 2018 και τώρα φτιάξαμε αυτό (Odyssey), αλλά δεν θα βγάλουμε κάποιο άλλο Full-fledged παιχνίδι Assassin’s την επόμενη χρονιά. Αυτό συμβαίνει γιατί η ομάδα μας δουλεύει ξεχωριστά, οπότε έχουμε δύο παιχνίδια τώρα, ένα χρόνο μετά το άλλο. Αλλά την επόμενη χρονιά δεν θα υπάρξει καινούργιο.»

 

Περισσότερα νέα για το Assassin’s Creed Odyssey