Το Xbox One υποδέχεται τα FastStart και Groups!

Το update του Ιουλίου φέρνει σημαντικές αναβαθμίσεις στο Xbox One. Η Microsoft με γνώμονα την ταχύτητα κυκλοφορεί δύο νέες λειτουργίες στην κονσόλα της, το FastStart και το Groups που ελευθερώσουν αρκετό χρόνο των χρηστών. Συγκεκριμένα, το FastStart είναι ένα χαρακτηριστικό που κατηγοριοποιεί τα δεδομένα που κατεβάζει ένας παίχτης ώστε να μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι δίχως να έχει κατέβει πλήρως. Μάλιστα, σύμφωνα με μετρήσεις, επρόκειτο για το μισό χρόνο που χρειαζόταν πριν το update ένας χρήστης να εκκινήσει το παιχνίδι. Ωστόσο, προς το παρόν, η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για ορισμένους μόνο τίτλους. Το δεύτερο μέρος του update είναι το […]

Platform
 
Publisher
 

Το update του Ιουλίου φέρνει σημαντικές αναβαθμίσεις στο Xbox One. Η Microsoft με γνώμονα την ταχύτητα κυκλοφορεί δύο νέες λειτουργίες στην κονσόλα της, το FastStart και το Groups που ελευθερώσουν αρκετό χρόνο των χρηστών.

Συγκεκριμένα, το FastStart είναι ένα χαρακτηριστικό που κατηγοριοποιεί τα δεδομένα που κατεβάζει ένας παίχτης ώστε να μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι δίχως να έχει κατέβει πλήρως. Μάλιστα, σύμφωνα με μετρήσεις, επρόκειτο για το μισό χρόνο που χρειαζόταν πριν το update ένας χρήστης να εκκινήσει το παιχνίδι. Ωστόσο, προς το παρόν, η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για ορισμένους μόνο τίτλους.

Το δεύτερο μέρος του update είναι το Groups. Το Groups είναι η νέα δυνατότητα που έχει ο χρήστης για να ταξινομεί τα παιχνίδια και τις εφαρμογές του συστήματος. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτρέπεται να δημιουργούνται Groups που θα λειτουργούν σαν φάκελοι ώστε να έχει ο χρήστης το καλύτερο έλεγχο του συστήματος του. Κάθε γκρουπ που θα δημιουργεί μπορεί να το μετονομάζει και το ταξινομεί κατά το δοκούν.

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".