Το gamespace έπαιξε το νέο Assassin’s Creed Odyssey

Η Ubisoft πραγματοποίησε μια πολύ «ζεστή» εκδήλωση για το Assassin’s Creed Odyssey και το gamespace ήταν μέσα στους τυχερούς που δοκίμασαν το νέο παιχνίδι της σειράς.

Η Ubisoft πραγματοποίησε μια πολύ «ζεστή» εκδήλωση για το Assassin’s Creed Odyssey και το gamespace ήταν μέσα στους τυχερούς που δοκίμασαν το νέο παιχνίδι της σειράς.

Τα παιχνίδια της σειράς Assassin’s Creed  είναι από τα αγαπημένα του Ελληνικού κοινού και κάθε νέα κυκλοφορία γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό στη χώρα μας. Αυτός ο ενθουσιασμός είναι ακόμα μεγαλύτερος για το Assassin’s Creed Odyssey που η θεματολογία του είναι βασισμένη στην αρχαία Ελλάδα.

Οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στην πρόσφατη Ε3 είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο παιχνίδι και η Ubisoft επέλεξε τη χώρα μας να είναι η επόμενη που θα δοκιμάσει την πρώιμη μορφή του Assassin’s Creed Odyssey. Το gamespace ήταν ανάμεσα στους τυχερούς και θα σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει χαρακτήρα, ανάμεσα στον «Alexios» και την «Cassandra», κάτι που όπως μας τόνισαν οι υπεύθυνοι είναι καθαρά θέμα γούστου από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος διαχωρισμός στις δυνατότητες εξαιτίας του φίλου.

Στην προκειμένη περίπτωση εμείς επιλέξαμε τον ‘Alexio» και αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πως μετά την στιχομυθία που σε βάζει στο κλίμα του παιχνιδιού και έγινε στα Αγγλικά, ο χαρακτήρας μας χρησιμοποίησε τη λέξη «μαλάκα». Στις περιηγήσεις του παίκτη ακούγονται συνέχεια αρχαία Ελληνικά, αν και κάποιες φορές οι ίδιες φράσεις επαναλαμβάνονται, αλλά αυτό ενδεχομένως να διορθωθεί στην τελική μορφή του παιχνιδιού.

Οι αποστολές στο Assassin’s Creed Odyssey δεν είναι ξεκάθαρες από την αρχή, αλλά διαμορφώνονται ανάλογα τις απαντήσεις που δίνουμε σαν χρήστες στου αντίστοιχους διαλόγους.

Στο θέμα του gameplay υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα και δεν είναι είναι λίγοι αυτοί που ενδεχομένως να πιστεύουν πως το νέο παιχνίδι της σειράς πήρε διαφορετική τροπή συγκριτικά με τους προκατόχους του. Τα «ζογκλερικά» και οι τούμπες είναι κάπως πιο περιορισμένες, κάτι που είναι λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για έναν χαρακτήρα με πανοπλία που πρέπει να είναι πιο βαρύς στις κινήσεις του.

Εν κατακλείδι, το Assassin’s Creed Odyssey είναι ένα παιχνίδι που δεν φαίνεται να πατάει στην περπατημένη κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό. Αν κάποιος το παρατηρήσει χωρίς να μπει σε διαδικασία συγκρίσεων θα καταλάβει πως πρόκειται για μια πολύ δυνατή κυκλοφορία.

Θυμίζουμε πως η επίσημη μέρα κυκλοφορίας είναι προγραμματισμένη για τις 5 Οκτωβρίου για PC, PS4, Xbox One και τότε αναμένεται να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.