Υπομονή μέχρι να βγει το Playstation5!

Αρκετό καιρό ακόμη θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να βγει στις… αγορές το νέο Playstation, όπως ανέφερε με δημοσίευμά της η «Wall Street Journal».

Είθισται η Sony να έχει έτοιμο ένα νέο Playstation κάθε τρία χρόνια. Όμως, αυτή η παράδοση θα σπάσει για το… πέμπτο της παιδί. Και όχι απλά θα σπάσει και δεν θα είναι στην ώρα του, αλλά θα πρέπει να κάνουμε αρκετά χρόνια υπομονή, ώστε να το πιάσουμε στα χέρια μας.

Όπως αναφέρει η «Wall Street Journal» οι άνθρωποι της Sony βρίσκονται ακόμη στη φάση που κάνουν τις απαραίτητες διεργασίες, ώστε το Playstation 5 να τα… σπάει όταν με το καλό βγει στην αγορά.

Στο… ζουμί τώρα. Πότε πρόκειται να πάμε να το αγοράσουμε; Είναι ένα ερώτημα που ακόμη δεν έχει απαντηθεί από τα επίσημα χείλη φίλε αναγνώστη. Είναι ένα ερώτημα που «καίει». Μια «καυτή πατάτα» με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως θα το χαρούμε κοντά στο 2021. Δηλαδή ως τότε θα πρέπει να κάνουμε τρία πράγματα: υπομονή, υπομονή και… υπομονή.

Το πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της έκθεσης Ε3 δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση οπότε δύσκολα μπορούμε να κάνουμε θετικές σκέψεις.

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".