Τελικά ο… Τσάμπας ζει και το επιβεβαιώνει το νέο παιχνίδι της EA!

H EΑ δίνει σε όλους την ευκαιρία να παίξουν δωρεάν το «Unravel 2».

Το καλοκαίρι η θερμοκρασία ανεβαίνει. Γι’ αυτό δεν φταίει μόνο ο καιρός. Αλλά και αρκετά παιχνίδια που βγαίνουν στα καταστήματα και περιμένουν να τα αγοράσεις, ώστε να ξεχάσεις τι πάει να πει κοινωνική ζωή. Για να είσαι εσύ και αυτά μέσα στο σπίτι, υπό τους ήχους του… air condition. Καλύτερο δίδυμο υπάρχει;

Κι όμως γίνεται ακόμη καλύτερο! Ειδικά αν δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα για να το αποκτήσεις. Όπως έγινε γνωστό η EA σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις δωρεάν το «Unravel 2».

Πρόκειται για το νέο παιχνίδι της EA, όπου αν το θες μπορείς να παίξεις παρέα με κάποιον φίλο σου. Βέβαια, κάπου εδώ πρέπει να πούμε πως έχεις τη δυνατότητα να το… ευχαριστηθείς χωρίς να δώσεις ούτε ένα ευρώ μόνο από τις 26 Ιουνίου ως τις 30 Ιουλίου και να το «κάψεις» μόνο για 10 ώρες παιχνιδιού πριν το κάνεις ολοκληρωτικά δικό σου.

Τώρα όσον αφορά το ίδιο το game πρόκειται για τον Γιάρνι, την κόκκινη κούκλα, ο οποίος έχει ζει διάφορες περιπέτειες και εσύ πρέπει να τον βοηθήσεις, ώστε να τις βγάλει εις πέρας.

Tags

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".