The Walking Dead Our World: Ένα pokemon go με zombie

Μέσα στην Ιούλιο θα κυκλοφορήσει το νέο mobile game The Walking Dead Our World που δίνει τη δυνατότητα να παλέψεις με Zombie την πόλη σου.

Platform
 

Μέσα στην Ιούλιο θα κυκλοφορήσει το νέο mobile game The Walking Dead Our World που δίνει τη δυνατότητα να παλέψεις με Zombie την πόλη σου.

Ευχάριστα νέα για τους φίλους του The Walking Dead καθώς ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου mobile game με την ονομασία «The Walking Dead Our World».

Οι παίκτες θα μπορούν να συνεργαστούν με τους χαρακτήρες της γνωστής σειράς, αλλά και άλλους απλούς χρήστες, αναλαμβάνοντας εβδομαδιαίες αποστολές.

Το The Walking Dead Our World συνεχίζει το δρόμο που άνοιξε το pokemon go, δίνοντας τη δυνατότητα να στον παίκτη να παίξει σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι φυσικά να σκοτώσεις όσα περισσότερα zombie μπορείς και παράλληλα να μαζέψεις αποθέματα και να σώσεις κάποιους επιζώντες.

Όσοι θέλετε να δοκιμάσετε αυτή την εμπειρία θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι τις 12 Ιουλίου που είναι προγραμματισμένη η επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού σε συσκευές iOS και Android.

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.